به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا) به نقل از روابط عمومی سرای محله تجريش، مركز قرآن و عترت اين سرا به مناسبت روز زن و گرامیداشت ميلاد حضرتزهرا (س) جشن با شكوهی را با حضور بانوان برگزار میكند.
بر همين اساس در اين مراسم كه روز دوشنبه نهم ارديبهشت ماه و از ساعت 10 تا 12 برگزار خواهد شد خانم طوبايی، از مدرسان حوزه به بيان سخنانی در باب شخصيت حضرت فاطمه الزهرا(س) خواهد پرداخت.
در اين مراسم همچنين برنامه مداحی خانم اسداللهی برگزار خواهد شد. برگزاری مسابقه احاديث حضرت فاطمهالزهرا(س) بخش ديگری از اين جشن باشكوه خواهد بود. همچنين حضور عموم بانوان علاقهمند برای حضور در اين مراسم آزاد اعلام شده است.
يادآور میشود سرای محله تجريش در خيابان شريعتی، ميدان قدس، جنب داروخانه طالقانی و بن بست اختصاصی واقع شده است.