ابوالفضل هاشمی، رئيس اداره آموزش و پرورش ناحيه يك اراك در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، با اشاره به مقام شامخ بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه(س)، گفت: اين بانوی بزرگوار بهانه خلق هستند و خداوند خطاب به نبی مكرم اسلام حضرت محمد(ص) فرمودند؛ تمامی عالم را بهواسطه تو خلق كرديم و تو را بهواسطه وجود زهرا(س) آفريديم.
وی با تأكيد بر اينكه حضرت فاطمه(س) الگوی تمام نمای زندگی است و همه اقشار اعم از زن و مرد بايد به ايشان تأسی بجويند، اضافه كرد: تقارن سالروز ميلاد حضرت زهرا(س) با امام راحل(ره) نقطه عطفی برای پرداختن به فرهنگ فاطمی و رواج اين فرهنگ انسانساز است.
رئيس اداره آموزش و پرورش ناحيه يك اراك در ادامه ضمن تقدير از تلاش بدون چشمداشت معلمان دلسوز به تشريح مقام معلم و ذكر فضائل آنها پرداخت.
اين مقام مسئول در پايان با اشاره به مسئله علماندوزی، خاطرنشان كرد: خداوند در سوره مباركه «قدر» میفرمايد؛ شب قدر از هزار ماه بالاتر است و حضرت علی(ع) نيز در اينباره فرمودند؛ بهترين عمل در شب قدر علماندوزی، مباحثه علمی و درك مفاهيم علمی است؛ لذا تفحص و اندوخته كردن علم ثوابش از قرائت قرآن بالاتر است.