به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم از مربيان و معلمان قرآنی مؤسسه فرهنگی، قرآنی پيامبر اعظم(ص) قشم با حضور مسئولان، مربيان و دانشپژوهان تجليل شد.
عباس بازماندگان، مديرعامل مؤسسه بيان كرد: قرآنكريم چراغ پرفروغ و سراج وهاج است كه كاملترين برنامه و قوانين را برای سعادت بشر دارد و در آيات نورانیاش مكتب تعليم و تربيت اسلامی را به زيبايی هرچه تمام ترسيم كرده است.
وی افزود: خداوند اولين معلم بشر است كه به پيامبرش در آغاز بعثت فرمود «اقراء باسم ربك الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقراء و ربك الاكرم الذی علم بالقلم علم الانسان مالم يعلم» و اينچنين مكتب تعليم و تربيت اسلامی بهعنوان مكتبی ممتاز، مستقل و با مبانی و اصول مشخص پديدار شد.
بازماندگان اظهار كرد: در اين مكتب علم و دانش، معلم و متعلم، مدرسه و مكتبخانه از جايگاه بسيار ارزشمند و رفيعی برخوردارند.
مديرعامل مؤسسه پيامبر اعظم(ص)بيان كرد: معلمی وظيفهای بس گرانقدر و ارزشمند در اسلام است و از اين رو پيامبر اكرم(ص) فرمودهاند «من معلم برانگيخته شدهام و ائمه اطهار(ع) و بزرگان دين نيز هر يك معلمانی برجسته و راهنمايانی بس شايسته بودهاند».
در پايان برنامه از سوی مؤسسه و دانشپژوهان، هدايايی به مربيان و اساتيد قرآنی مؤسسه اعطا شد.