کد خبر: 2528463
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۷

نمايشگاه دستاوردهای كانون‌های فرهنگی مساجد در سنندج برپا شد

گروه اجتماعی: نمايشگاه دستاوردهای كانون‌های فرهنگی مساجد استان کردستان با حضور جمعی از مسئولان كانون‌های مساجد استان يكشنبه، 15 ارديبهشت‌ماه در نگارخانه ارشاد شهرستان سنندج برپا شد.

كامل گلباغی، مسئول دبيرخانه هيئت نظارت بر كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان كردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، در حاشيه برپايی نمايشگاه دستاوردهای كانون‌های فرهنگی مساجد در سنندج گفت: در اين نمايشگاه 70 اثر تابلو با موضوعات مختلف در زمينه‌‌های فرهنگی ـ هنری مساجد از 14 تا20 ارديبهشت‌ماه برای بازديد عموم مردم به نمايش گذاشته شد.
وی افزود: اين نمايشگاه با هدف معرفی ظرفيت‌ها، دستاوردها و توانمندی‌های اعضای كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان برپا شده است.
گلباغی اعلام كرد: اين نمايشگاه همچنين با هدف فعاليت‌های مختلف فرهنگی، هنری، قرآنی و پژوهشی اعضای كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد و ترغيب و جذب جوانان به كانون‌های برگزار شده است.
وی عنوان كرد: ضروری است با پرپايی اين نمايشگاه‌ها مردم را با ظرفيت مساجد آشنا كرد چراكه در صورت اطلاع كامل مردم از اين ظرفيت می‌توان فرزندانشان را به سمت كانون‌ها جذب كرد.
وی يادآور شد: مسجد مهم‌ترين پايگاه شعائر دينی و سنگر دائمی تداوم ارزش‌های اسلامی در جامعه است و كانون‌های فرهنگی ـ هنری يكی از گام‌های اساسی و مؤثر در جهت رسيدن به اين امر مهم است.
يادآور می‌شود، در سطح استان كردستان 298 كانون فرهنگی ـ هنری مساجد مشغول فعاليت هستند.
captcha