کد خبر: 2529147
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۴

يادواره شهدای فرهنگی شهرستان فارسان برگزار شد

گروه اجتماعی: يادواره بيش از 100 شهيد فرهنگی شهرستان فارسان 15 ارديبهشت‌ماه همزمان با هفته معلم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، علی اميری، مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران چهارمحال و بختياری 15 ارديبهشت‌ماه در يادواره شهدای فرهنگی شهرستان فارسان، اظهار كرد: بيش از 100 شهيد فرهنگی در اين شهرستان، نشانه ولايت‌مداری، تعهد و ايمان والای مردم اين شهرستان به نظام است.
وی با اشاره به جايگاه رفيع شهيد در دين مبين اسلام، افزود: شهر فارسان نيز 83 دانش‌آموز و دو معلم خويش را برای رهايی بخشيدن كشور از هيمنه دشمن تقديم اسلام و انقلاب كرده است.
به گفته وی، در سالی كه با نام «حماسه اقتصادی و حماسه سياسی» توسط مقام معظم رهبری نام‌گذاری شده همه مسئولان بايد نسبت به اين شعار حساس باشند و آنچه رهبر معظم انقلاب بيان داشتند را در عمل، برنامه‌ريزی و كار و تلاش سالانه نصب‌العين خود قرار دهند.
اميری هدف از برگزاری اين يادواره را تكريم از جامعه ايثارگری شهرستان فارسان دانست و تصريح كرد: اين شهرستان دارای مردمی فهيم، مؤمن و شهيدپرور است و برگزاری اين يادواره نيز بهانه‌ای برای تجليل از جامعه ايثارگران است.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران همچنين بر ضرورت تبيين فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه، اظهار كرد: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و انتقال آن از نسلی به نسل ديگر از جمله ساير اهداف برگزاری يادواره شهداست.
captcha