به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روزنامه «عمان آبزرور»، حبيب بن محمد الريامی، دبيركل مركز عالی علوم و فرهنگ و دبير مسابقات قرآن عمان، روز گذشته، 16 ارديبهشتماه، در يك كنفرانس خبری اعلام كرد: بالا بردن ارزش جوايز با هدف افزايش تعداد شركتكنندگان و تقويت كيفيت مسابقات انجام شده است.
وی همچنين گفت: اين مسابقات در سالهای گذشته قبل از ماه رمضان برگزار میشد و جوايز آن در ماه رمضان اهدا میشد، اما امسال مقرر شد، بيست و سومين دوره مسابقه از روز ششم می (16 ارديبهشت) آغاز شود و تا آخر ماه آگوست(9 شهريور) ادامه داشته باشد تا همه آنهايی كه مايل به حضور در اين رقابت هستند، فرصت شركت در آن را داشته باشند.
الريامی در ادامه اعلام كرد: مبلغ جايزه نفرات اول در سطوح يك تا پنج مسابقات به ترتيب از 2500، 1500، 800، 500 و 300 ريال عمان به 5000، 4000، 3000، 2000 و 1000 ريال افزايش پيدا كرده است.