سيدحسين صابری، استاندار كهگيلويه و بويراحمد در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، با بيان اينكه حمله هوايی اخير اسرائيل به سوريه تبعات سنگينی را برای اين رژيم نامشروع در پی دارد، گفت: اين گونه ترفندها و حملات وحشيانه نقض آشكارحقوق بشر و بیاعتنايی به قواعد بينالمللی است.
وی اظهار كرد: حمله هوايی اسرائيل به دمشق يك برنامه از قبل طراحی شده از سوی آمريكا و ايادی استكبار بوده و اهداف ديگری را نيز در اين ترفند دنبال میكردند.
استاندار كهگيلويه و بويراحمد، يكی از اهداف و استراتژی آمريكا و اسرائيل در اين راستا محك زدن افكار عمومی دنيا بهويژه كشورهای حامی دولت و ملت مسلمان سوريه بوده است، عنوان كرد: بهنظر میرسد پاسخ ارتش قدرتمند سوريه به حملات اخير رژيم غاصب صهيونيستی كوبنده است.
صابری ابراز كرد: برخی تحليلهای كارشناسان حاكی از اين است كه حملات هوايی رژيم صهيونيستی به سوريه بهنوعی زمینهسازی و فراهم كردن زمينه برای ورود و مداخله نظامی ساير كشورهای غربی عليه دمشق بوده است.
استاندار كهگيلويه و بويراحمد با انتقاد از مدعيان و طرفداران دروغين حقوق بشر در محكوميت حملات وحشيانه رژيم جنايتكار اسرائيل به دمشق، گفت: بازگشت ثبات و امنيت درسوريه حق ملت و مردم مسلمان اين كشور است.
وی با بيان اينكه دشمنان و غرب سقوط و سرنگونی سوريه و بشار اسد، رئيس جمهور اين كشور را به گور میبرند، خاطرنشان كرد: حفظ وحدت و وفاق ميان مسلمانان مهمترين راه مقابله با هرنوع ترفند دشمن در منطقه است.
صابری با محكوميت حمله هوايی رژيم غاصب صهيونيستی به برخی مراكز علمی و نظامی دمشق، اضافه كرد: محاسبات و ترفندهای غرب و اسرائيل در سوريه با شكست مواجه میشود.