کد خبر: 2529816
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹

شهدا؛ الگوی بارز تربيت الهی/ ذات دنيا چيزی جز تعليم و تربيت نيست

گروه اجتماعی: وزير آموزش و پرورش شهدا را بهتريت الگوی تعليم و تربيت اسلامی دانست افزود: مردم ايران 34 سال است كه نگذاشته‌اند پرچم شهدا پايين بيايد و پرچم شهدا همان قرآن و ياد خداست.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) حميدرضا حاجی‌بابايی، وزير آموزش‌ و پرورش با حضور در كنگره بزرگداشت شهدا و ايثارگران فرهنگی، كه امروز صبح در تالار فرهنگ برگزار شد، به تجليل از مقام شهدا و الگوی ايثار و شهادت پرداخت.
وی با اشاره به اينكه هرچه زمان می‌گذرد، ارزش كار شهدا بيشتر معلوم می‌شود، گفت: زندگی محل آزمون و آزمايش الهی است و بعضی‌ها در اين آزمون موفق شدند و برخی ديگر نتوانستد توفيقی حاصل كنند؛ شهدا از آن دسته كسانی هستند كه توانستند نمره قبولی در اين آزمون الهی كسب كرده و از دنيا بروند.
حاجی‌بابايی با تاكيد بر اينكه ذات دنيا چيزی جز تعليم و تربيت نيست، گفت: خدا، پيامبر و امامان را برای تربيت فرستاد و دنيا و انسان را نيز برای تربيت شدن خلق كرد.
وی با بيان اين جمله كه «شهيد تربيت شد و شهيد شد»، افزود: شهدا در جمع ما حضور دارند و آمده‌اند تا با استفاده از مبانی قرآن، يك بار ديگر به ما درس دنيا و آخرت دهند و مطمئنا بر اين جمع تاثير‌گذار خواهند بود.
حاجی‌بابايی تنها ماندن و زندگی در دنيا را ملاك ندانسته و افزود: ماندن يعنی اينكه چهره و كارهای الهی از انسان برجای بماند نه اينكه در دنيا زندگی كرده و تنها به امرار معاش بپردازد.
وزير آموزش‌ و پرورش با يادآوری ايستادگی 34 ساله ملت ايران در برابر توطئه‌های دشمن، گفت: ملتی كه شهيد داده و ياد شهيدان خود را فراموش نكند، در مقابل تمامی سختی‌ها ايستادگی می‌‌كند.
وی ادامه داد: اكثر شهدا در وصيت‌نامه‌های خود به اين نكته اشاره دارند كه ما شهيد شديم تا پرچم مكتب اهل‌بيت بر زمين نماند.
بر اساس گزارش ايكنا در ادامه، حاجی‌بابايی با اشاره به جنايت تروريست‌ها در سوريه، خاطر نشان كرد: تخريب قبر صحابه پيامبر(ص) توهين به تمامی مقدسات اسلامی است و اكنون می‌توان عظمت خون شهدا را درك كرد چرا كه منافقين تحمل ياد شهدا را نيز ندارند.
وی بزرگ شدن را خدايی شدن، الهی شدن، اسلامی و امامی شدن تعريف كرد و افزود: مردم ايران 34 سال است كه نگذاشته‌اند پرچم شهدا پايين بيايد و پرچم شهدا همان قرآن و ياد خداست.
حاجی‌بابايی افزود: جوانان امروز، بر اساس خون شهدا به دنيا آمده‌اند و پايبند به اصول شهيدان هستند و اين امر در كاروان‌های راهيان نور به وضوح می‌توان ديد به طوری كه هر ساله ميليون‌ها دانش‌آموز به مناطق عمليات رفته و با شهدا تجديد پيمان می‌كنند.
وزير آموزش‌وپرورش خاطر نشان كرد: ملت ايران ايستاده و از اسلام، كشور و رهبر با تمام وجود دفاع می‌كند و در مسير اهل‌بيت قدم برمی‌دارد.
حاجی‌بابايی با بيان اينكه خانواده شهدا با تقديم فرزندان و بستگان خود درراه خدا جاودانه شدند، گفت: خانواده‌های شهدا با تقديم فرزندان خود در راه خدا، مدال پر افتخاری را دريافت كردند و بايد از اين مدال مواظبت كنند چرا كه شهدا امتحان دادند و قبول شدند و رفتند اما برخی افراد بعد از بازگشت به زندگی روزمره در اين امتحان الهی مردود شدند.
captcha