کد خبر: 2529849
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۴

فرهنگ اهل بيت(ع) و قرآن كريم را بايد در جامعه گسترش دهيم

مديركل تبليغات اسلامی مازندران در جلسه كارشناسان امور فرهنگی و امور بانوان ادارات و نمايندگی‌های تبليغات اسلامی سراسر مازندران بيان كرد: فرهنگ اهل بيت‌(ع) و قرآن كريم را بايد در جامعه گسترش دهيم.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی مازندران، حجت‌الاسلام ناصر شكريان، مديركل تبليغات اسلامی مازندران در اين جلسه كه روز دوشنبه، 16 ارديبهشت‌ماه با حضور 37 نفر از كارشناسان فرهنگی استان در مجتمع قرآنی شهدای چاكسر محمودآباد برگزار شد، ضمن آرزوی موفقيت در سال جديد و انجام طرح و برنامه‌های سال 92، با اشاره به روايتی از حضرت علی(ع) بيان كرد: همه انسان‌‌ها وقتی مهلت زندگی‌شان به پايان می‌رسد دوباره درخواست تمديد مهلت دارند، گاهی مهلت در دنيا و زندگی و امورات دنيوی قابل تمديد است اما در بحث مرگ قابل تمديد نيست.
وی در ادامه افزود: زندگی مؤمن ارزشمند است و باقيمانده زندگی مؤمن نيز ارزش بالايی دارد چراكه هم می‌خواهد گذشته را جبران كند و هم به حال می‌انديشد و هم می‌خواهد در آينده تأثيرگذار باشد.
مديركل تبليغات اسلامی مازندران با توجه به اهميت ترويج فرهنگ اهل بيت(ع) و قرآن كريم در جامعه تصريح كرد: فرهنگ اهل بيت(ع) و قرآن كريم را بايد در جامعه گسترش دهيم، خدای متعال فرصت را در اختيار انسان قرار می‌دهد و اين انسان است كه بايد از اين فرصت به دست آمده بهترين بهره را ببرد.
وی در پايان ضمن با اهميت دانستن انتخابات آينده خاطرنشان كرد: در انتخابات رياست جمهوری و شورا بايد به منويات مقام معظم رهبری جامعه عمل بپوشانيم و فرامين او را اجرايی كنيم.
در پايان، نجمه محمدزاده، كارشناس امور فرهنگی بانوان اداره‌كل تبليغات اسلامی مازندران در رابطه با طرح گفتمان دينی، دوره آموزشی مبلّغات سنتی، وبلاگ، طرح جمعيت بانوان فرهيخته، آموزش زوج‌های جوان و مشاوره دينی بانوان گزارشی را ارائه كرد.
captcha