کد خبر: 2530349
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۶

بازداشت مفتی فلسطين توسط نيروهای امنيتی اسرائيل/ نتانياهو شهرك‌سازی را متوقف كرد

گروه بين‌الملل: منابع خبری صبح امروز، 18 ارديبهشت‌ماه، از بازداشت شيخ محمد حسين، مفتی فلسطين در قدس شريف خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی شبكه العالم، نيروهای امنيتی رژيم صهيونيستی با يورش به منزل مفتی فلسطين، وی را بازداشت و به محل نامعلومی منتقل كردند.
منابع فلسطينی ساعاتی پيش از اين هم از بازداشت مصطفی ابوزهره، رييس كميته ساماندهی مقابر اسلامی در فلسطين خبر داده بودند.
از سوی ديگر، برخی رسانه‌ها گزارش داده‌اند كه بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستی، بدون سر و صدا طرح‌های جديد شهرك‌سازی را متوقف كرده است.
گزارش‌ها حاكی است كه اين اقدام در راستای تلاش‌های آمريكا در جهت احيای مذاكرات سازش با فلسطينيان انجام شده است.
توقف بی سر و صدای طرح‌های جديد شهرك‌سازی درحالی است كه قبل از سفر باراك اوباما، رييس جمهوری آمريكا، گسترش شهرك‌سازی‌ها و ساخت هزار و 500 واحد مسكونی جديد در كرانه باختری از سوی رژيم صهيونيستی تصويب شده بود.
اگر مقامات صهيونيست پذيرفته باشند كه احداث شهرك‌های جديد را متوقف كنند بايد طرح‌های ديگری را نيز كه قبلا تصويب شده بود، متوقف كنند.
همچنين راديو ارتش رژيم صهيونيستی گزارش داد كه به منظور متوقف كردن طرح‌های جديد شهرك‌سازی در كرانه باختری نتانياهو با وزير مسكن ديدار و گفت‌وگو كرده است.
نشريه صهيونيستی هاآراتص هم به نقل از برخی مقامات نوشت: نتانياهو به وزير امور خارجه آمريكا قول داده است كه گسترش شهرك‌سازی‌ها را در كرانه باختری و شرق بيت‌المقدس متوقف كند. اما هنوز هيچ يك از مقامات صهيونيست اين موضوع را تاييد نكرده‌اند.
captcha