کد خبر: 2530358
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۶

راهپيمايی در اعتراض به هتک حرمت مرقد حجر بن عدی در دالاهو برگزار شد

گروه سياسی: صبح امروز، 18 ارديبهشت‌ماه در اعتراض به هتک حرمت مرقد حجر بن عدی از صحابی پيامبر گرامی اسلام(ص) راهپيمايی اعتراض‌آميزی در دالاهو برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، صبح امروز، 18 ارديبهشت‌ماه راهپيمايی اعتراض‌آميزی به سبب هتک حرمت مرقد حجر بن عدی در دالاهو با حضور فرماندار، شهردار، نيروهای نظامی، انتظامی و سپاه، رؤسای ادارات و نهادها، فرهنگيان و دانش‌آموزان، كسبه و بازاريان اين شهرستان برگزار شد.
در این راهپیمایی اعتراض‌آميز حجت‌الاسلام حسن مناجاتی، رئيس عقيدتی ـ سياسی نيروی انتظامی دالاهو گفت: اين راهپيمايی ‌در اعتراض نسبت به اهانت بی ‌شرمانه و هتک حرمت به ساحت مقدس حجر بن عدی از صحابی پیامبر گرامی اسلام(ص) و همچنين تجاوز رژيم صهيونيستی با پشتيبانی استكبار جهانی و حكام دست نشانده آمريكا به سوريه صورت گرفته است.
وی در ادامه ‌هدف رژيم صهيونيستی از اين اقدامات جنايت كارانه را ضربه زدن به خط مقاومت در سوريه و دستيابی به اهداف مشخص خود عنوان كرد و افزود: راهپيمايی صورت يافته در اعتراض و محكوميت اين اهانت صورت گرفته و دليل آن اعلام انزجار اين عمل به مجامع بين‌المللی بوده تا آن‌هايی كه ادعای حمايت از حقوق بشر دارند كاری انجام دهند.
حجت‌الاسلام مناجاتی‌ با اشاره به اينكه برای مردم جهان و مردم ما پيش از اين ابهام وجود داشت كه دولت سوريه در مبارزه با مخالفان خود آيا تنها به‌دنبال دفاع از حكومت است و يا دلايل ديگری هم برای مبارزه دارد مطرح بود كه با اتفاقات غيرانسانی نبش قبر صحابی پيامبر(ص) و همچنين جنايات اخير رژيم صهيونيستی عليه مردم سوريه و استفاده از سلاح شيميايی و سر بريدن‌های مكرر، به روشنی اين مسئله شفاف‌سازی شد كه بحث معارضان با دولت سوريه تنها بر سر حكومت نيست.
رئيس عقيدتی ـ سياسی نيروی انتظامی دالاهو در پايان اظهار كرد: اگر مردم جهان در خصوص جنايات اخير رژيم صهيونيستی به سازمان‌های بين‌المللی حقوق بشر اعتراض نكنند ‌بی‌شک پس از اين هم شاهد جنايات ديگری خواهيم بود به همين سبب و در نتيجه امر ياد شده مردم بايد وارد صحنه شوند.
captcha