کد خبر: 2530836
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴

350 سند اجاره موقوفات در بابل تنظيم شد

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بابل از تنظيم 350 سند اجاره موقوفات در فروردين‌ماه سال‌جاری در اين شهرستان خبر داد.

نوروز رشيدی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گفت: شهرستان بابل قريب به یک‌هزار و 800 موقوفه متصرفی و 320 موقوفه غيرمتصرفی و دارای 10هزار و 200 رقبه متصرفی و قريب به 25 هزار موقوفه غيرمتصرفی است.
وی افزود: طبق برنامه ابلاغی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه تنظيم سند اجاره يكی از برنامه‌های مهم است كه در دستور كار اين اداره قرار دارد.
رئيس اداره اوقاف و امور خیریه بابل، تصریح کرد: در فروردين ماه سال‌جاری 350 سند اجاره با متصرفين رقبات موقوفات بابل تنظيم شده و اين روند بصورت جدی ادامه دارد.
وی افزود: اين اسناد تنظيمی شامل سند انتقال، سند اجاره نامه تمديدی و واگذاری اوليه رقبات موقوفات بوده است.
captcha