کد خبر: 2531353
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۵

كسانی كه ادعای مسلمانی دو آتشه دارند با اسرائيل هم‌دست هستند

امام جمعه شهرستان جهرم، ضمن بيان اينكه كسانی كه ادعای مسلمانی دو آتشه دارند با اسرائيل هم دست هستند، گفت: رفتار منافقانه اينگونه افراد رنج دنيای اسلام است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، آئين با شكوه سياسی ــ عبادی نماز جمعه 20 ارديبهشت‌ماه جهرم به امامت حجت‌الاسلام والمسلمين لطف‌الله دژكام در مصلای بزرگ اين شهر برگزار شد.
امام جمعه جهرم در خطبه اول با اشاره به روايات، پيرامون ذكر خدا در همه حال مطالبی بيان كرد.
وی همچنين بر صبر در برابر بلايای شخصی و اجتماعی تأكيد كرد و گفت: صبر، اجر و مقام انسان را در پيش خدا بالا می‌برد و عدم صبوری در برابر بلايا، موجب نابودی انسان و خواری در دنيا و حقارت در آخرت می‌شود.
دژكام داشتن ياد خدا در دل را موجب آرامش دل‌ها ذكر و با ذكر روايتی، بر ذخيره كردن دين و ايمان همچنين باقيات و صالحات نزد خداوند تأكيد كرد.
نماينده ولی فقيه در شهرستان و امام جمعه جهرم در ابتدای خطبه دوم خطاب به مسئولان شهرستان و استان، با اشاره به وجود اردوگاه معاودين عراقی در جهرم و تأكيد بر تعلق داشتن زمين اين اردوگاه به هلال احمر ابراز كرد: آن زمان كه در اين محل، آوارگان عراقی حضور داشتند، اين مكان خارج از شهر قرار داشت ولی الان با توسعه شهر، اردوگاه معاودين در محدوده شهر قرار گرفته به گونه‌ای كه از يك طرف به دانشگاه، از طرفی ديگر به شهرك‌های مسكونی و از يك طرف نيز به نيروی مقاومت بسيج مشرف است و موجب بروز مسايلی می‌شود كه همه وظيفه داريم نسبت به امنيت از جهات مختلف حساس باشيم.
وی افزود: با اين وضعيت اين اردوگاه ديگر تناسبی با كاركرد قبلی آن و نگهداری اتباع خارجی ندارد.
امام جمعه جهرم، با بيان اينكه چندين بار دلايل منطقی، عرف و عقل پسند برای مسئولان ارايه كرده‌ايم، بر انتقال اين ارودگاه به خارج از شهر و بازگرداندن اين محل به هلال احمر تأكيد كرد و گفت: در يك مرحله بودجه‌ای معادل يك و نيم ميليارد تومان و در مراحل ديگر بودجه‌های قابل توجه، برای هزينه كردن در اين محل توسط دستگاه‌های دولتی تصويب شد كه جلو آن گرفته و برگردانده شد.
دژكام ضمن اينكه از مسئولان خواست كه با توجه به عدم كاربری محل فعلی اردوگاه جهرم برای امور اتباع، جلوی آبادی يك شهر گرفته نشود، افزود: چرا مراكز دولتی به جای انديشيدن به آبادی يك بخش از كشور، كار را طول و تفصيل می‌دهند.
وی در بخشی از خطبه دوم با اشاره به در پيش بودن حلول ماه رجب، ماه بندگی و عبادت و آمادگی برای ورود به ماه‌های شعبان و رمضان، از جمله مناسبت‌های ابتدای ماه رجب را ولادت امام پنجم و شهادت دهمين امام شيعان ذكر و بر ادب و احترام اين مناسبت‌ها تأكيد كرد.
نماينده ولی فقيه در شهرستان و امام جمعه جهرم نكاتی در باب انتخابات شوراهای اسلامی و رياست جمهوری نيز بيان كرد.
وی بر ضرورت نظارت دقيق در رسيدگی به صلاحيت كانديداها با اشاره به ديدگاه رهبر فرزانه انقلاب، توجه به مُرّ قانون در اين مسئله را خواستار و قدرت و صلابت شوراهای نظارت و اجرايی در اين زمينه را يادآور شد و گفت: اعضای شوراهای اجرايی و نظارت فكر نكنند كه دارای پست و مقام شده‌اند چون مسئوليت سنگينی بر دوش دارند و اگر قانونمند عمل نكنند و مملكت خراب شود و از دست برود، در قيامت پاسخی در پيشگاه خداوند نخواهند داشت.
دژكام از به بازی گرفتن برخی مسايل كه با روح نظام جمهوری اسلامی تناسب ندارد انتقاد كرد و پاسخگويی در قيامت در مورد تأييد يا رد صلاحيت‌هايی كه با دقت انجام نگيرد را متذكر شد.
وی در مورد سنگين بودن مسئوليت شوراهای نظارت واجرايی در رسيدگی به صلاحيت‌ها افزود: اگر سوءاستفاده‌ها يا مخالفت با نظام صورت گرفته و به اثبات رسيده باشد بايد محكم جلو آن ايستادگی شود و اگر ثابت نشده باشد به كسی تهمت زده نشود و آبرويی ريخته نيز نشود.
اين استاد حوزه و دانشگاه، مثلث استكبار، منافقين و اسرائيل را دارای برنامه برای جلوگيری از رشد اسلام ناب محمدی در منطقه خواند و نمونه دشمنی با اسلام را اهانت و بی‌احترامی اخير منافقان به مزار و پيكر حجربن عدی، صحابه پيامبر، خواند و با اشاره به سخنان رهبر انقلاب، اين عمل و سكوت علمای اهل سنت در مقابل اين ظلم بزرگ و كمك برخی كشورها كه نام اسلام با خود دارند به اهانت كنندگان به مقدسات اسلامی را به شدت محكوم كرد.
حجت‌الاسلام والمسلمين دژكام با دعوت از مردم به شركت در راهپيمايی محكوميت بی‌احترامی به مزار صحابه پيامبر گفت: ما فرياد خود را عليه اين ظلم‌های آشكار بر سر آنها كه می‌خواهند مسلمانان را به جان هم بيندازند يعنی انگليس، اسرائيل، آمريكا و منافقان می‌زنيم.
خطيب جمعه جهرم با اشاره به سخنان اخير سيد حسن نصرالله، از توانايی جبهه مقاومت سوريه و حزب‌اله در مقابل اسرائيل سخن گفت و تصريح كرد: بچه‌های حزب‌الله پرچم حرم حضرت اباالفضل(ع) را بر فراز حرم خواهرش حضرت زينب(س) برافراشته‌اند كه حركتی درس آموز است تا بياموزيم از حضرت زينب(س)، برادرش حضرت عباس(ع)، دفاع می‌كند و بايد در برابر فشارهای بين‌المللی كارهای اباالفضلی انجام داد.
يادآور می‌شود، نمازگزارن جهرمی بعد از اقامه نماز جمعه با راهپيمايی به سمت ميدان ولايت، فرياد انزجار و محكوميت خود را عليه هتك حرمت نسبت به مزار صحابه پيامبر در سوريه، با شعارهای مرگ بر آمريكا، مرگ بر اسرائيل و مرگ بر منافق سر دادند.
captcha