کد خبر: 2532132
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲

بصيرت در امور دينی از اهم واجبات است

رئيس اداره تبليغات اسلامی اردكان شنبه 21 ارديبهشت‌ماه، در جمع نماز گزاران مسجد جامع ترك آباد حاضر و طی سخنانی درباره موضوع اهانت به مقبره صحابه گرانقدر اهل بيت(ع) سخنانی ايراد كرد و گفت: بصيرت در امور دينی از اهم واجبات است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام حاجی اسماعيلی، رئيس اداره تبليغات اسلامی اردكان، در جمع نمازگزاران روستای ترك آباد در سخنانی به فجايع اخير در سوريه اشاره كرد و اهانت به مقبره صحابی پيامبر(ص) را محكوم كرد.
حجت‌الاسلام حاجی اسماعيلی با اشاره به اينكه بصيرت در امور دينی اهم واجبات است افزود: امروزه وهابيون با كناره‌گيری از عقل و اهل بيت(ع) تنها به ظواهر قرآن كريم بسنده كرده و در گمراهی كامل اين همه فجايع را در عالم اسلام مرتكب می‌شوند.
وی سپس به بيان شجاعت و حماسه‌آفرينی حجربن عدی در حمايت از ولايت اميرالمؤمنين(ع) و كيفيت شهادت آن بزگوار پرداخت و شخصيت اين صحابی گرانقدر را برای نمازگزاران معرفی كرد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی اردكان با محكوم كردن اهانت به مقبره حجربن عدی، اين قبيل اعمال ننگين را نشانه عجز دشمنان اسلام دانست.
captcha