کد خبر: 2532400
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹

100 نشست فرهنگی و قرآنی در كنگان برگزار شد

سرپرست اداره تبليغات اسلامی شهرستان كنگان از برگزاری 100 نشست فرهنگی و قرآنی در اين شهرستان در سال 91 خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان بوشهر، حجت‌الاسلام والمسلمين رحيم اهرمی، سرپرست اداره تبليغات اسلامی شهرستان كنگان اظهار كرد: هدف از برگزاری اين نشست‌ها به وجود آمدن انسجام فعاليت‌های فرهنگی و قرآنی، تقويت ايمان و اعتقاد به قرآن كريم و تمسك به تعاليم آن، زمينه‌سازی جهت تحقق رهنمودها و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه قرآن و فرهنگ، آشنايی فعالان قرآنی و فرهنگی شهرستان با يكديگر و تبادل نظرها و تجربه‌ها ميان آنها به‌منظور ارتقای فعاليت‌های فرهنگی بوده است.
وی گفت: تربيت نسل جوانان از اولويت‌های كاری مراكز دينی است و امروز بايد برای تحقق اين هدف برنامه‌ريزی بلندمدت داشته باشيم و مسئولان و متوليان فرهنگی در شهرستان بايد از پتانسيل‌های موجود استفاده كنند چرا كه جوانان فعالی هستند كه می‌توان با حمايت از آنها فعاليت چشمگيری را در توسعه فرهنگی كنگان انجام داد.
سرپرست اداره تبليغات اسلامی كنگان افزود: همكاری در زمينه برنامه‌های جاری با هدف توجه به رهنمودهای راه گشای معمار كبير انقلاب امام خمينی(ره) و مقام معظم رهبری، رشد و ارتقای فرهنگ ايرانی و اسلامی، برگزاری نمايشگاه‌های مختلف فرهنگی و قرآنی، برگزاری مراسم سخنرانی مذهبی و دينی در مناسبت‌های فرهنگی و ملی و دعوت از سخنرانان و اساتيد برجسته، ارشاد و هدايت جوانان و جذب هر چه بيشتر آنها به فعاليت‌های دينی و فرهنگی جهت رشد و شكوفايی استعداد آنها از جمله ثمرات مطلوب 100 نشستی بوده است كه در سال 91 به وقوع پيوست.
captcha