کد خبر: 2532668
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶

نامزدهای انتخاباتی رهروی آرمان‌های امام خمينی(ره) باشند

گروه سیاسی: نماينده مردم پيرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی با تأكيد بر اينكه نامزدهای انتخاباتی نبايد تك روی كرده و از مردم فاصله گيرند، گفت: نامزدهای انتخاباتی بايد دنباله‌رو بنيان‌گذار كبير انقلاب اسلامی و مردم باشند.

رسول خضری، نماينده مردم پيرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، گفت: حماسه سياسی به معنای حضور نامزدهای انتخاباتی در صحنه نيست بلكه به معنای حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های آرا است چون حماسه سياسی به دست مردم خلق می‌شود و انتظار هم همين است كه با توجه به اينكه روزبه روز از عمر انقلاب می‌گذرد شاهد حضور حداكثری مردم در صحنه‌ها باشيم همان طور كه انتظار می‌رود مردم با شور و حماسه فوق‌العاده عظيم خود دست به خلق حماسه بزنند.
وی تأكيد كرد: هر زمانی كارگزاران نظام اعم از هر سه قوه مقننه، قضائيه و مجريه به‌دنبال مردم حركت كرده‌اند، سربلند بيرون آمده و موفق بوده‌اند؛ بنابراين نامزدهای انتخاباتی نيز نبايد تك‌روی كرده و از مردم فاصله گيرند بلكه بايد دنباله‌رو امام خمينی(ره) و مردم باشند چون صاحبان اصلی و ولی‌نعمتان نظام همين مردم هستند كه اگر نامزدها دنباله رو آن‌ها باشند در كارشان موفق می‌شوند.
خضری خاطرنشان‌ كرد: متأسفانه عموم مشكلاتی كه تا به حال وجود داشت از تك روی مسئولان نظام بوده و انتظار می‌رود همان‌طور كه مردم حماسه خلق می‌كنند، نامزدها هم بتوانند خدمات درخور شأنی برای ملت انجام دهند.
نماينده مردم پيرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی، با تأكيد بر اينكه نامزدهای انتخاباتی بايد برنامه‌های خود را به‌صورت شفاف و روشن برای مردم ارائه دهند، افزود: نامزدهای انتخاباتی بايد دو خصيصه را مورد نظر داشته باشند يكی اينكه جدای از نقد و انتقادی كه از دولت دارند، برنامه مناسبی برای حل معظلات و مشكلات كشور ارائه دهند چون مشكلات كنونی كشور، مشكلات اقتصادی همچون گرانی، تورم، بحران ارزی و بيكاری است كه بايد برای حل اينها راهكارهای مشخص، شفاف و روشنی ارائه دهند.
خضری ادامه داد: از سوی ديگر توجه به كارنامه كاری نامزدها نيز بسيار مهم است شايد كانديدايی برنامه مناسبی داشته باشند و آن را ادامه دهد اما كارنامه‌اش اين را نشان ندهد پس شخص بايد جايگاه، وزن اجتماعی سياسی، اقتصادی، فرهنگی لازم را داشته باشد چون مديريت سطح كلان كشور جايی برای آزمون و خطا نيست كه يك نفر خود را توانا در مديريت كشور بداند در حالی‌كه واقعاً اين طور نباشد.
نماينده مردم پيرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: متأسفانه معمولاً نامزدهای انتخاباتی نقد و نقادی می‌كنند تا اينكه برنامه سازنده و راهكار علمی و عملی و سودمند داشته باشند.
captcha