کد خبر: 2533278
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶

هتك حرمت صحابه پيامبر(ص) نزد همه اديان محكوم است

گروه اجتماعی: سرپرست اداره تبليغات اسلامی املش گفت: هتك حرمت به مرقد حجربن عدی از صحابه پيامبر اكرم(ص) و از ياران وفادار حضرت اميرالمؤنين علی(ع) در نزد همه اديان محكوم است.

حجت‏الاسلام والمسلمين محمد اميری، سرپرست اداره تبليغات اسلامی املش در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، اظهار كرد: فرهنگ شهيد، راه شهيد و هدف شهيد مقدس است و مسير حركت او، حلقه اتصال به آخرين چراغ عالم امكان است.
وی با اشاره به اينكه نقش شهدا در پيروزی انقلاب اسلامی و تامين استقلال، نقشی حياتی، جدی و تعيين‏كننده بوده است، افزود: اگر شهدا خون‏های پاك و مقدس خود را در راه آزادی و حاكميت ارزش‏های دين مبين اسلام قربانی نمی‏كردند، يقيناً امروز شاهد آزادی و حاكميت نظام جمهوری اسلامی نبوديم.
حجت‏الاسلام اميری تأكيد كرد: وظيفه همه ما اين است كه همواره از مقام شهدا تجليل كرده و از ارزش‏های جهاد، شهيد و شهادت در محافل و مجالس ياد كنيم.
سرپرست اداره تبليغات اسلامی املش اضافه كرد: نسل جوان بايد بدانند كه اين انقلاب با ريختن خون شهدا به دست آمده است و برای تثبيت و بقای انقلاب اسلامی بايد در هر برهه از زمان ادامه‌دهنده واقعی راه شهدا باشند و از خون شهيدان و آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی پاسداری كنند.
وی شهيدان را نه‏تنها پايه‏گذار عزت، عظمت و استقلال ملت ايران، بلكه راه‏گشای بشريت و قلعه‏های نور و هدايت دانست و گفت: تجليل از خانواده شهيدان، نشان‏دادن راه بشريت امروزی است زيرا پدران و مادران شهيدان، درخشنده‏ترين مدال بر سينه ملت ايران و بشريت امروز و قلب تاريخ هستند.
حجت‏الاسلام اميری با تاكيد بر اينكه هر روز كه می‏گذرد خون شهيدان جوشان‏تر می‏شود، افزود: ياد و آرمان شهيدان امروز در خون همه جوانان و نوجوانان ايران اسلامی می‏جوشد .
سرپرست اداره تبليغات اسلامی املش گراميداشت ياد شهدا و پرداختن به مقام شهيد و شهادت را لازمه تداوم اسلام و انقلاب دانست و تصريح كرد: شهدا، تاريخ را تغيير و ايران را بر بلندای تاريخ نشاندند و از خداوند می‏خواهيم توفيق خدمت به خانواده معظم آنان را به ما عنايت فرمايد.
وی افزود: ما وامدار شهدا هستيم و شهدا و خانواده آن‏ها بر گردن ما حق دارند، زيرا شهدا برای گذشتن از جان خودشان و خانواده آنها برای گذشتن از جان فرزندشان برای ما قابل احترام هستند.
حجت‏الاسلام اميری ادامه داد: امروز افراد جامعه وظيفه دارند با مطالعه وصيت‏نامه‌های شهدا و تفكر در اهداف ارزشمند آنها در جهت پيشبرد اين اهداف تلاش كنند، زيرا سعادت جامعه در گرو انتقال صحيح فرهنگ شهدا به نسل‌های آينده است.
سرپرست اداره تبليغات اسلامی املش با اشاره به اقدام اخير وهابيون و هتك حرمت به مقدسات مسلمان گفت: كسانی كه مرتكب چنين اقدامی شدند اگر ذره‌ای انسانيت و ايمان داشتند با مشاهده جسد سالم دست از كار می‌كشيدند.
وی افزود: اين اعمال جنايتكارانه نشانه اين است كه آنان حتی از آرامگاه شهيدان بزرگ كه شاخص حق در مقابل باطل و مقاومت در برابر جريان تسليم است، واهمه دارند و از آثار ماندگار اين افراد می‏ترسند.
سرپرست اداره تبليغات اسلامی املش در پايان خاطرنشان كرد: هتك حرمت به مرقد حجربن عدی از صحابه پيامبر اكرم (ص) و از ياران وفادار حضرت اميرالمونين علی( ع ) در نزد همه اديان محكوم است.
captcha