کد خبر: 2533306
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴

برگزاری مراسم معنوی اعتكاف در 140 مسجد خراسان جنوبی

گروه اجتماعی: مسئول ستاد اعتكاف خراسان جنوبی از ميزبانی 140 مسجد در سطح استان برای برگزاری مراسم معنوی اعتكاف خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمين محمدعلی سلم‌آبادی، مسئول ستاد اعتكاف خراسان جنوبی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، با اشاره به اينكه در سال گذشته 10 هزار و 207 نفر در مراسم‌ معنوی اعتكاف شركت كرده‌اند، گفت: امسال پيش‌بينی می‌شود بيش از 10 هزار نفر در اين مراسم معنوی شركت كنند.
وی با اشاره به اينكه ثبت نام از 23 فروردين‌ماه آغاز شده است، تصريح كرد: به منظور تكميل ظرفيت ثبت نام تا دو ساعت قبل از اذان صبح، سيزدهم ماه رجب ادامه داد.
مسئول ستاد اعتكاف خراسان جنوبی با اشاره به اينكه 140 مسجد امسال ميزبان معتكفان است، افزود: در بيرجند 20 مسجد، قائن 27، فردوس هفت، بشرويه پنج، خضری هشت، سربيشه پنج، شوسف سه، سرايان 10، درميان 18، خوسف 10، حاجی‌آباد 15 و نهبندان 12مسجد ميزبان برگزاری اين مراسم هستند.
حجت‌الاسلام سلم‌آبادی با اشاره به اينكه با توجه به استقبال افراد ثبت ‌نام‌كننده تعداد مساجد قابل افزايش يا كاهش است، اظهار كرد: هزينه ثبت نام برای هر نفر 30 هزار تومان است.
وی با اشاره به اينكه بيشتر افراد شركت‌كننده در مراسم اعتكاف جوانان هستند، خاطرنشان كرد: در حالی‌كه امروز استكبار و دشمنان اسلام درصدد كمرنگ كردن عقايد مذهبی در ميان جوانان است اين قشر با حضور چشمگير در مراسم انسان‌سازی اعتكاف با توطئه‌های دشمنان به مقابله پرداخته‌اند.
مسئول ستاد اعتكاف خراسان جنوبی يادآور شد: مراسم اعتكاف به زمان حضرت ابراهيم(ع) برمی‌گردد و بعد از ايشان در بعضی از شرايط‌ها و در زندگی برخی صالحان از جمله حضرت مريم و ذكريا به چشم می‌خورد و با حضور دين اسلام اين امر شكل تازه‌ای به خود گرفت و در ميان مسلمانان به‌عنوان يك عبادت با آداب شرايط خاص مهيا شد.
captcha