کد خبر: 2533713
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۲

امام‌ هادی(ع) حكومت خلفا را غير مشروع و ظالمانه می‌دانست

حجت‌الاسلام محمدجواد شمس در مراسم شهادت امام باقر(ع) گفت: امام‌ هادی(ع) حكومت خلفا را غيرمشروع و ظالمانه می‌دانست.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام محمدجواد شمس، روحانی خوداستقرار لردگان در جمع نمازگزاران با تشريح اوضاع سياسی، اجتماعی زمان امامت حضرت علی‌النقی(ع) و محدوديت‌هايی كه خلفای وقت به خاطر هراس از امام و موقعيت ايشان به وجود می‌آوردند، تصريح كرد: امام هادی(ع) نيز همانند ديگر ائمه معصومين با خلفا و ظالمان زمان خود سازش نداشت و حكومت آن‌ها را بر مردم غير مشروع و ظالمانه می‌دانست.
وی با اشاره به برخی از كرامات و فضائل امام هادی(ع) افزود: كرامات امام علی‌النقی(ع) نشان از امام بودن، واسطه فيض الهی و معصوم بودن آن بزرگوار است.
شمس تصريح كرد: خلفای جبار وقت، همواره اين معصومين(ع) را زير نظر داشتند و از معاشرت مردم با آن‌ها جلوگيری می‌كردند اما امامان رسالت خود را انجام داده و در اجرای حدود الهی تا مرز شهادت پيش رفتند.
يادآور می‌شود، مراسم شهادت امام هادی(ع) با مداحی علی حسنی، از مداحان اهل بيت(ع) در مسجد امام سجاد‌(ع) شهرستان لردگان برگزار شد.
captcha