کد خبر: 2533918
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۰

همايش «ائمه جمعه و جماعت» استان البرز برگزار شد

همايش «ائمه جمعه و جماعت» استان البرز صبح امروز چهارشنبه، 25 ارديبهشت‌ماه در كرج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، همايش ائمه جمعه و جماعت استان البرز صبح امروز چهارشنبه، 25 ارديبهشت‌ماه از ساعت 9 در محل باشگاه ميلاد شهرداری كرج برگزار شد.
در اين مراسم ابتدا، ناصر رجبی، معاون سياسی استاندار البرز و رئيس ستاد انتخاباتی استان گفت: همانطور كه می‌دانيم امسال به فرمايش رهبر معظم انقلاب سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی است كه در اين زمينه، مهمترين حماسه سياسی، حضور مردم در انتخابات پيش روی رياست جمهوری و شوراهای اسلامی است كه از چند جهت حاز اهميت است.
وی در ادامه سخنان خود در اين زمينه تصريح كرد: امسال اولين انتخاباتی برگزار می‌شود كه با شوراها تجميع شده است و حتی در بعضی از نقاط كشور نيز انتخابات ميان‌دوره‌ای مجلس و انتخابات مجلس خبرگان نيز برگزار می‌شود كه اين امر بر اهميت موضوع می‌افزايد. از لحاظ ديگر نيز اين اولين انتخابات رياست جمهوری بعد از فتنه 88 است كه ا‌ن‌شاء‌الله با برنامه‌ريزی‌های صورت گرفته، اقشار مختلف مردم حضور چشم‌گيری در اين انتخابات خواهند داشت.
رجبی در ادامه با بيان اينكه اين انتخابات، يازدهمين رياست جمهوری و چهارمين دوره شوراهای اسلامی است، ادامه داد: در بررسی انتخابات گذشته مشاهده می‌شود كه مشاركت و رأی مردم افت و خيز داشته كه برای مثال در انتخابات اولين دوره رياست جمهوری 124 نفر ثبت نام كردند كه يك تنها نفر رد صلاحيت شد و از گذشته تاكنون نيز تعداد افراد بيشتر و رد صلاحيت‌ها هم بيشتر شده و اميدواريم امسال بهترين انتخابات را در چند سال گذشته داشته باشيم.
وی با بيان اينكه اين انتخابات در شرايطی برگزار می‌شود كه در شديدترين تحريم‌ها هستيم و نظام سلطه درصدد نابود كردن نظام و به دنبال القای منفی در سطح مردم است، تصريح كرد: دشمنان همواره می‌خواهند مردم را دلسرد و سرگرم ماجراهای ديگر سياسی و اقتصادی كنند. دشمن سعی در ايجاد كليدواژه‌های انتخابات آزاد، اعتراض به رأی، اعتراض به تأييد صلاحيت‌ها و ... است تا بتواند از اين راه مردم را منحرف كند.
در ادامه برگزاری اين همايش، علی‌اصغر عربيان، استاندار البرز طی سخنانی اظهار كرد: ما اينجا جمع شده‌ايم تا در مورد فرمايشات مقام معظم رهبری كه در هر انتخابات نظام با يك بلوغ و زايندگی همراه است، صحبت كنيم. هر انتخاباتی در اين نظام در واقع تجديد حيات دوباره نظام است.
وی ادامه داد: در طول 34 سال بعد از انقلاب اسلامی و برگزاری 30 انتخابات مختلف، مردم حضور خود را نشان دادند و دشمن هم ضايع و ذليل شد ولی آن‌ها باز هم با برنامه‌ريزی‌های تازه چشم به انتخابات بعدی دوخته‌اند ولی خدا را شكر حضور مردم و مسئولان در هر انتخابات باعث شد دشمن عقب كشيده و نااميد و مأيوس شود.
عربيان در ادامه سخنان خود در اين همايش بيان كرد: انتخابات امسال بسيار حساس‌تر از انتخابات ديگر است كه آن هم به خاطر اقدامات فتنه 88 است و دشمن اميد دارد باز هم برنامه‌های گذشته ولی جديد خود را اجرا كند و در همين راه شب‌ها نمی‌خوابند، تيم‌ها تشكيل داده‌اند و بودجه‌ها صرف می‌كنند تا نظام ما را از بين ببرند.
وی با بيان اينكه امروز هم جمع شده‌ايم تا از نظرات بزرگان و كارشناسان برای آگاهی داشتن بيشتر در همين زمينه‌ها به بحث بپردازيم، تصريح كرد: استتراتژی دشمن بر دو محور است كه مهمتر از آن‌ها ولايت فقيه و شخص رهبر معظم انقلاب است ولی بايد بدانيم با داشتن اين‌چنين رهبری، به جنگ با هر توطئه‌ای خواهيم رفت و رمز موفقيت ما و نظام ما، ولايت فقيه و شخص مقام معظم رهبری است.
استاندار البرز در ادامه با اشاره ائمه جماعت و جمعه حاضر در همايش با بيان اينكه وظيفه شما بزرگان و علما از ديگر مردم و مسئولان سنگين‌تر و مهمتر است، گفت: محور دوم مردم هستند كه به فرموده مقام معظم رهبری دوام و قوام نظام به رأی و حضور مردم در صحنه است و انتخابات امسال هم مصداق اصلی حماسه سياسی است كه ما مسئولان هم بايد نقش خود را در تحول و حماسه سياسی ايفا كنيم. از شما سروران و علمای حاضر در جلسه خواهش می‌كنم با ارائه خدمات بی‌منت و بيشتر به مردم، مهربانی را به مردم اثبات كنيد.
captcha