کد خبر: 2534421
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۱

هيئت جهانی علوم قرآن در مصر تأسيس می‌شود

گروه بين‌الملل: رئيس كميته بازنگری قرآن مركز اسلامی الازهر از تأسيس هيئت جهانی علوم قرآن در مصر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روزنامه «اليوم السابع» چاپ مصر، شيخ عيسی المعصراوی، شيخ القراء مصر و رئيس كميته بازنگری قرآن مركز اسلامی الازهر اعلام كرد: مصر همچنان مناره علوم قرآن در جهان عربی و اسلامی و مكتبی برای پرورش قاريان برجسته در جهان اسلام است.
شيخ عيسی المعصراوی كه در ديدار با مصطفی عيسی، استاندار «المنيا»(از استان‌های مصر) سخن می‌گفت، از تأسيس هيئت جهانی علوم قرآن در مصر خبر داد.
در اين ديدار روند تأسيس مركز مطالعات قرآنی در استان المنيا بررسی شد و استاندار المنيا اعلام كرد: تلاش‌هايی برای تأسيس اين مركز با نظارت تعداد زيادی از كارشناسان و صاحب‌نظران با هدف تسهيل آموزش علوم قرآن به دانشجويان در حال انجام است.
مصطفی عيسی در ادامه افزود: مراكز آموزش علوم مختلف و دانشگاه‌های خصوصی استان المنيا نيز كمك‌هايی به منظور تسهيل روند آموزش علوم قرآنی به دانشجويان اين استان دريافت خواهند كرد.
captcha