کد خبر: 2534624
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۲

نمايشگاه «خط معلی» در يزد برپا شد

نمايشگاه «خط معلی» با حضور مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان يزد و جمعی از هنرمندان مطرح كشوری در گنجينه فرهنگ و هنر يزد افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در اين نمايشگاه 50 اثر از شش هنرمند مطرح كشوری در حوزه خط معلی برپا شده است. اين نمايشگاه تا دوم خرداد‌ماه سال جاری صبح و عصر در گنجينه فرهنگ و هنر واقع در ميدان خان ميزبان علاقه‌مندان خواهد بود.
در مراسم افتتاح اين نمايشگاه مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان يزد با اشاره به ده دوره موفق جشنواره خوشنويسی رضوی در يزد، گفت: امسال جشنواره فيلم كوتاه و مستند رضوی در يزد برپا می‌شود.
بهرام عبدالحسينی ادامه داد: اين اداره بنا دارد تا با توجه به علاقه‌مندان زياد خوشنويسی در يزد و همچنين، با توجه به موفقيت هنرمندان خوشنويس در اين استان، جشنواره خوشنويسی هنرمندان استان يزد را برگزار كند.
وی با بيان اينكه به‌زودی نيز فراخوان و زمان برگزاری اين جشنواره اعلام می‌شود، در بخش ديگری از سخنان خود از ساخت فيلم مستند هنرمندان برجسته استان خبر داد و گفت: در اولين قدم فيلم مستند استاد رهبران از هنرمندان برجسته كشوری در حوزه خوشنويسی ساخته می‌شود.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان يزد در ادامه سخنان خود در اين زمينه هدف از اين كار را تكريم و پاسداشت هنرمندان استان يزد اعلام كرد. در اين مراسم همچنين، حميد عجمی، مبدع خط معلی به سخنرانی پرداخت.
captcha