کد خبر: 2535572
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۵

نفرات برتر مسابقات قرآن زندان‌های مازندران معرفی شدند

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول فرهنگی زندان نوشهر نفرات برتر مسابقات قرآنی زندان‌های استان مازندران را كه روز گذشته، 29 ارديبهشت در نوشهر برگزار شد، معرفی كرد.

حجت‌الاسلام سيداسماعيل حسينی، مسئول فرهنگی زندان نوشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری با اشاره به برگزاری اختتاميه مسابقات قرآن زندان‌های استان مازندران گفت: در رشته قرائت، سرباز وظيفه سيد سعيد هاشمی از ساری، ايمان سينكاهی از نوشهرف اسماعيل سورچی از نكا به ترتيب رتبه‌های اول تا سوم را كسب كردند.
وی با اشاره به اينكه در رشته حفظ، سرباز وظيفه بهنام جهان ارا از نوشهر رتبه نخست را كسب كرد، افزود: در رشته ترتيل سرباز وظيفه سعيد ولی محمد از نوشهر حائز رتبه اول شد.
حسينی تصريح كرد: در رشته درك مفاهيم، مهدی اعلا از نوشهر، حجت‌الله كلردی از آمل، رتبه اول و دوم و علی ميرگل بابايی از قائمشهر و يار محمد اكبريان از ساری مشتركاً در جايگاه سوم قرار گرفتند.
وی افزود: در رشته اذان سجاد رمضان‌نژاد از بابل، علی اصغر پور از ساری و سعید ناظریان از تنکابن به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند.
يادآور مي‌شود، در پايان اين مسابقات كه روز گذشته 29 ارديبهشت ماه 92 در زندان نوشهر برگزار شد، به نفرات برتر از سوی ميزبان مسابقات جوايزی به رسم يادبود اعطا شد.
captcha