کد خبر: 2535591
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۱

مديران اوقاف مازندران با مراجع عظام تقليد در قم دیدار می‌کنند

گروه اجتماعی: روئسا و مديران ادارات اوقاف و امور خيريه مازندران، چهارشنبه، اول خردادماه طي سفري به قم با با مراجع عظام تقليد ديدار می‌کنند.

حجت‌الاسلام ستار عليزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی ساری گفت: چهارشنبه، اول خردادماه 92 مديران اوقاف و امور خيريه استان مازندران اعم از معاونين، روئسای ستادی اداره كل و روئسای ادارات اوقاف و امور خيريه با مراجع عظام تقليد در قم ديدار می‌کنند.
وی با اشاره به زمانبندی این دیدارها، افزود: از ساعت 12 الی 13 با آيت‌الله نوری همدانی، از ساعت 13 الی 14 با حضرت آيت‌الله العظمی جوادی آملی و از ساعت 30: 20 الی 30: 21 با حضرت آيت‌الله العظمی علوی گرگانی ديدار خواهند كرد.
علیزاده خاطرنشان کرد: هدف از اين ديدارها بهره‌گیری از هدايت و راهنمايی مراجع تقليد حوزه علمیه قم در گسترش فرهنگ وقف و اهميت موقوفات و بقاع متبركه و امامزادگان است.
captcha