کد خبر: 2535606
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۵

تشكيل بسيج جامعه مداحان در تاكستان

رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان تاكستان از تشكيل بسيج جامعه مداحان در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان قزوين، حجت‌الاسلام والمسلمين مرتضی كريمی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان تاكستان از تشكيل بسيج جامعه مداحان در اين شهرستان خبر داد.
وی افزود: بی‌شك يكی از مهم‌ترين امتيازات مكتب تشيع برخورداری از چشمه جوشان و پرفيض عاشورا و بازگويی مصائب حضرت سيدالشهدا(ع) و ياران آن بزرگوار است. چشمه جوشانی كه از لحظه وقوع اين حادثه سراسر حادثه تا امروز جريان داشته است تا به فرموده خداوند به حكومت جهانی حضرت مهدی(عج) بپيوندد.
كريمی اظهار كرد: همان‌طور كه اين حركت و بهره‌گيری از اين چشمه پرفيض معنوی، زمينه‌ساز نظام مقدس جمهوری اسلامی شد، در آينده نيز زمينه‌ساز حكومت جهانی آن بزرگوار خواهد بود. به همين جهت اهل بيت(ع) مستقيم و غيرمستقيم در سخن و سيره خود بر زنده نگه داشتن حقيقت عاشورا سفارش‌های بسياری كرده‌اند.
رئيس تبليغات اسلامی تاكستان بيان كرد: در طول تاريخ، روضه‌خوانی و زنده نگه داشتن ياد و نام ائمه اطهار(ع) نه تنها توانسته شيعه را از مشكلات و موانع مختلف اجتماعی و فرهنگی و حتی مشكلات سياسی و خطرات حفظ كند، بلكه باعث شده تا پيروانشان نيز در اين زمينه موفق شوند و پيروزی ملت بزرگ ايران را در طول 34 سال انقلاب به ويژه در مقطع حساس هشت سال دفاع مقدس می‌توان برگرفته از همين روحيه و توسل و تمسك به راه ائمه اطهار(ع) عنوان كرد.
اين مقام مسئول تصريح كرد: امروز هم استكبار جهانی درصدد فتنه‌افكنی جديد عليه نظام جمهوری از راه‌های نوين فرهنگی است و فرهنگ تشيع و اهل بيت(ع) می‌تواند ما را در برابر اين خطرات و تهديدات حفظ كند.
حجت‌الاسلام كريمی در بخش پايانی سخنان خود تصريح كرد: اداره تبليغات اسلامی شهرستان تاكستان با همكاری و مشاركت سپاه اين شهرستان در صدد است نسبت به شناسايی و جذب مداحان جوان و با انگيزه اقدام كرده و آموزش‌هايی را در سطوح مختلف برای اين عزيزان در نظر بگيرد.
captcha