کد خبر: 2535681
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۶
تبيين معيارهای قرآنی انتخاب اصلح، اخلاق انتخاباتی و حضور حداكثری//1

جامعه قرآنی معيارهای فرد اصلح را از قرآن استخراج كنند

گروه سیاسی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان قروه با اشاره به نقش جامعه قرآنی در سپرده شدن زمام امور به فرد اصلح، گفت: جامعه قرآنی معيارهای فرد اصلح را از قرآن استخراج كنند و آن را به جامعه معرفی كنند.

حجت‌الاسلام چراغ‌علی رستمی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان قروه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، با اشاره به نقش جامعه قرآنی در سپرده شدن زمام امور به فرد اصلح، اظهار كرد: جامعه قرآنی معيارهای فرد اصلح را از قرآن استخراج کنند و آن را به جامعه معرفی كنند.
وی افزود: جامعه قرآنی معيارهای ارزشی را از بعد فردی و اجتماعی از قرآن استخراج كرده و با معرفی آن به جامعه يك الگودهی خاصی را برای انتخاب فردی كه می‌خواهند زمام امور كشور را به او بسپارند انجام دهند.
حجت‌‌الاسلام رستمی با اشاره به ويژگی‌های فرد اصلح اعلام كرد: ديندار بودن و حركت بر اساس فرامين قرآنی و عامل به قرآن بودن، برنامه‌ريزی دقيق و داشتن تخصص از ويژگی‌های فرد اصلح است.
وی با اعلام اينكه هر کس بخواهد تغيير ايجاد كند باید تغيير را از خودش شروع كند، عنوان كرد: هر فردی كه بخواهد در تعيين سرنوشت خود و مملكتش مؤثر باشد بايد در خود تغيير ايجاد کند چراکه موفقيت فرد فرد ایرانی در رسيدن به استقلال می‌تواند مؤثر باشد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان قروه بيان كرد: ايران اسلامی برای مطرح شدن در صحنه‌های بين‌المللی، حفظ اقتدار و ايستادگی در مقابل ابرقدرت‌های جهانی نيازمند تصميم‌گيری‌های كلان و حفظ ارزش‌های داخلی است و رئيس جمهور نيز به‌عنوان فردی متعهد به نظام و ارزش‌های اسلامی بايد برای تحقق اهداف نظام شجاع، مقاوم و كاردان باشد.
وی با اشاره به اينكه بينش سياسی مردم ایران اسلامی رشد بسيار عالی بعد از انقلاب داشته است، ادامه داد: همين بينش سياسی و بصيرت دين موجب شده تا در كنار صندوق‌های رأی در انتخابات مختلف حضوری فعال و آگاهانه داشته باشند.
حجت‌‌الاسلام رستمی با اشاره به حساسيت اين دوره از انتخابات بيان كرد: تمام دشمنان و استكبار جهانی چشم به انتخابات ما دوخته و از هر دسيسه‌ای برای كم‌رنگ كردن حضور مردم در انتخابات استفاده كرده است كه همين امر مسئوليت هر ايرانی را برای حضور در انتخابات سنگين‌تر می‌كند.
وی يادآور شد: حضور در پای صندوق‌های رأی رياست جمهوری وظيفه شرعی، ملی، انسانی، اخلاقی و دينی و قرآنی ماست و همه ما وظيفه داريم با حضور آگاهانه خود نسبت به انتخاب فرد اصلح تلاش كنيم.
captcha