کد خبر: 2536248
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴

فعالان قرآنی سپاه قمر بنی هاشم(ع) تجليل شدند

گروه فعاليت‌های قرآنی: همزمان با ميلاد با سعادت حضرت امام جواد(ع) فعالان قرآنی و خادمان نماز سپاه چهارمحال و بختياری تجليل شدند.

محمد جزايری، مدير تبليغات نمايندگی ولی فقيه در سپاه چهارمحال و بختياری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از تجليل فعالان قرآنی و خادمان نماز سپاه استان، همزمان با ميلاد با سعادت حضرت امام جواد(ع) خبر داد.
وی خاطرنشان كرد: در آستانه جشنواره فرهنگی حضرت علی اكبر(ع) و تجليل از سربازان نمونه نيروهای مسلح، از 3 سرباز نمونه ستاد سپاه استان در زمينه فعاليت‌های قرآنی و نماز با اهدای لوح و هديه تقدير به‌عمل آمد.
وی تقويت باورهای معنوی در جوانان را اقدامی در اعتلای اين فرهنگ در جامعه دانست و افزود: حضور سربازان وظيفه در فعاليت‌های معنوی از جمله اذان و مكبری و خدمت در عرصه‌های قرآنی يكی از راه‌های تقويت باورهای دينی به‌شمار می‌رود.
وی با تأكيد بر وجوب مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان، تصريح كرد: نهادينه‌كردن باورهای دينی و آرمان‌های نظام اقدام مؤثری در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان نظام است.
جزايری اظهار كرد: در همين زمینه می‌طلبد با ارتقای بينش جوانان و تعميق فرهنگ و آموزه‌های دينی در رشد و اعتلای فرهنگ غنی اسلام و صيانت از آرمان‌های نظام كوشيد.
captcha