کد خبر: 2536446
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۴

بيداری اسلامی از افتخارات و بركات انقلاب اسلامی است

گروه اجتماعی: استاد حوزه و دانشگاه شاهرود گفت: بيداری اسلامی نظم نوين مورد ادعای غربی‌ها را باطل و يكی از افتخارات و بركات انقلاب اسلامی در جهان است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه سمنان، حجت‌الاسلام سيدمحمد مرتضوی، استاد حوزه و دانشگاه شاهرود 30 ارديبهشت‌ماه در گردهمايی بصيرتی ـ سياسی طلاب و روحانيان بسيجی در شاهرود با بيان اينكه انقلاب اسلامی‌ تحولات بزرگی چون نهضت، انقلاب، نظام‌سازی‌، تمدن‌سازی‌ را به‌وجود آورد متذكر شد: تلاش غربی‌ها در دو محور شرارت و اسلام‌هراسی است و درصدد حذف اسلام ناب محمدی(ص) هستند.
اين محقق و پژوهشگر عرصه دين افزود: برای اينكه انقلاب اسلامی ارزش‌ها را احيا كرد، به مسلمانان عزت داد و پوچ و توخالی بودن شعار كمونيست ها و غربی‌ها مبنی بر دين افيون جامعه است را به اثبات رساند.
مرتضوی با اشاره به اينكه ما نظام سياسی بر اساس الگوهای اسلامی و مردم‌سالاری دينی و تضاد علم و دين را كه غربی‌ها به آن دامن می‌زدند را حل كرديم، گفت: ما با مقاومتی كه انجام داديم، شعار دهكده و كدخدايی غربی‌ها را باطل كرديم و بيداری اسلامی نظم جهانی را به ادعای غربی‌ها باطل كرد و بايد گفت بيداری اسلامی يكی از افتخارات و بركات انقلاب اسلامی است.
محقق و پژوهشگر عرصه دين با بيان اينكه غربی‌ها می‌خواهند دو ضربه به انقلاب اسلامی بزنند، بيان کرد: غربی‌ها می‌خواهند دو ضربه به ما بزنند كه يكی انحراف در بيداری اسلامی و ديگری شكست مقاومت ايران اسلامی است.
مرتضوی ادامه داد: امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) با روشنگری‌های خود در جمع مردم آذربايجان و سخنرانی‌های بعدی خود توطئه و نيرنگ آنها را خنثی كرد كه در اين راستا بايد مراقب بود و اشتباه نكرد و فردی را كه با معيارهای امام خامنه‌ای‌(مدظله‌العالی) ‌هماهنگ و همراه است را انتخاب كرد.
استاد حوزه و دانشگاه شاهرود با اشاره به در اختيار داشتن تبليغات، پول و فضای سايبری و وسائل ارتباط جمعی توسط غرب افزود: آنها با اين وسائل تلاش می‌كند يك فشار مضاعف به شيعه و سنی آورده و آنها را به جان يكديگر بياندازند كه باز رهبری انقلاب اين اتفاقات را به‌خوبی رصد و با بازخوانی توطئه آنها استكبار را ناكام كردند.
مرتضوی با تأكيد بر مراقبت از توطئه دشمنان گفت: بايد مراقب باشيم كه خدای نكرده در زمين دشمن بازی نكنيم، چون اختلاف‌افكنی و تحريك عصبيت‌های مذهبی، مصداق بارز ضايع كردن ارزش‌هاست.
وی تصريح كرد: ما امسال با دشمن يك زورآزمايی مضاعف داريم، ما تجربيات انتخابات عديده‌ای مانند 88 را داريم، به لطف خدا بايد كاری كنيم تا دشمنان منكوب و سرخورده شوند.
captcha