کد خبر: 2537329
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸

رویکرد دینی مردم ایران مانع دستیابی دشمن به اهدافش شده است

گروه سياسی: دشمن با وجود توطئه‌ها و ترفندهای خود عليه نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران نتوانسته به اهداف شوم خود دست يابد، زيرا رويكرد مردم، رويكردی دينی و معنوی است و هنوز مردم به ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی پايبند هستند.

حجت‌الاسلام سيدشكرالله زندوی، مديركل تبليغات اسلامی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، انتخابات رياست جمهوری و شوراهای شهر و روستا را مهم‌ترين رخداد سياسی در كشور دانست و اظهار كرد: تجلی حماسه سياسی در انتخابات پيش رو رقم خواهد خورد.
وی افزود: مردم فهيم ايران اسلامی بارها در صحنه‌های مختلف نشان داده‌اند كه هنوز پايبند ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند و خواهند بود و با حضور در انتخابات، رئيس جمهوری توانمند، با درايت انتخاب و كشور خود را در برابر مشكلات موجود بيمه می‌كنند.
مديركل تبليغات اسلامی هرمزگان بيان كرد: مردم در اين دوره از انتخابات كه تجلی حماسه سياسی در كشور خواهد بود، با حضور پرشور خود مشتی محكم بر دهان ياوه‌گويان می‌زنند و دشمنان انقلاب را در سراسر جهان مأيوس می‌كنند.
زندوی ادامه داد: با وجود تمامی اين فشارهای سياسی و اقتصادی، ايران اسلامی اكنون در اوج افتخار و اقتدار قرار دارد و همچنان محكم در برابر زياده‌خواهی استكبار جهانی ايستاده است.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اينكه انقلاب ما، انقلابی دينی است و رهبری آن بر عهده مرجعی عالی قدر و انسانی شجاع بود، يادآور شد: مردم مانند هميشه با در نظر داشتن معيارهای انتخاب اصلح، در دو انتخابات پيش رو نيز حضوری پرشور خواهند داشت.
حجت‌الاسلام زندوی در ادامه سخنان خود گفت: اقتدار و تدبير امام راحل(ره)، طوفانی را در جهان به وجود آورد و آن چيزی كه باعث اين حركت جهانی شد ارزش‌ها و محتوای فكری و انديشه‌های ناب ايشان بود.
وی اضافه كرد: دشمن با وجود توطئه‌ها و ترفندهای خود عليه نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران نتوانسته به اهداف شوم خود دست يابد، زيرا رويكرد مردم، رويكردی دينی و معنوی است و هنوز مردم به ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی پايبند هستند.
مديركل تبليغات اسلامی هرمزگان در اين رابطه به اشاره به اينكه اين دين‌داری امام خمينی(ره) نه تنها در ايران بلكه در جهان رخ داد، ادامه داد: اين بيداری اسلامی از جانب دين‌داری امام راحل در جهان اسلام به وقوع پيوست به همين جهت نيز دشمنان با تمام توان خود به جنگ با اين انديشه‌ها و ارزش‌ها آمده است و با جنگ رسانه‌ای سعی در مخدوش كردن اذهان عمومی به‌ويژه جوانان نسبت به دين دارند.
زندوی در پايان با اشاره به فرا رسيدن ايام‌البيض و ميلاد مولود كعبه، مساجد و مراكز دينی را خاستگاه انقلاب اسلامی دانست و تصريح كرد: چيزی كه سبب تداوم عمر انقلاب اسلامی شده همين مساجد و ارزش‌های دينی است.
captcha