کد خبر: 2537912
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۶

همايش ميلاد «مولود كعبه» در زندان فردوس برگزار شد

همايش ميلاد «مولود كعبه» همزمان با فرارسيدن 13 ماه رجب و سالروز ميلاد امام علی(ع) در زندان فردوس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، سيدمحمدرضا موسوی ثانی، رئيس اداره زندان شهرستان فردوس در اين رابطه گفت: در اين مراسم علاوه بر بيان فضائل آن امام همام، مراسم جشن ميلاد آن حضرت نيز برگزار شد.
حسين رئيسی، كارشناس فرهنگی زندان فردوس نيز در اين مراسم خطاب به زندانيان افزود: بايد در زندگی خود از سيره رفتاری حضرت علی(ع) درس بگيريم و جايگاه خود را در عرصه عملی و رفتاری در جامعه به منصه ظهور برسانيم.
محمد غفاری، از فعالان فرهنگی شهرستان فردوس نيز در اين مراسم با بيان اينكه زندگی ما نيازمند توجه هر چه بيشتر به معنويات است، برخی از ويژگی‌های رفتاری آن امام عزيز را خاطرنشان و ابراز اميدواری كرد بتوان در سايه سيره رفتاری آن حضرت، زندگی با طعم شيرين معنويت را تجربه كنيم.
يادآور می‌شود، در اين مراسم مولودی‌خوانی توسط مداحان اهل بيت(ع) و با مشاركت زندانيان برگزار و قطعات نمايشی و طنز توسط گروه تئاتر زندان اجرا شد.
captcha