کد خبر: 2538289
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰

حضور اعتقادی در انتخابات 24 خرداد، موجب خلق حماسه سياسی می‌شود

گروه سياسی: در انتخابات 24 خرداد بايد با حضور اعتقادی و دينی خود حماسه‌ای خلق كنيم كه ناامیدی و یأس كفار و استكبار را در بر داشته باشد و موجب خلق حماسه سياسی شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، حجت‌الاسلام علی ملكی، امام جمعه قصرشيرين در خطبه‌های نماز جمعه هفته گذشته اين شهرستان با اشاره به اينكه حضور حداكثری در انتخابات موجب تقويت نظام اسلامی می‌شود، گفت: شركت در انتخابات 24 خرداد و حضور در پای صندوق‌های اخذ رأی به‌عنوان يك تكليف و وظيفه عقلی است كه موجب تقويت و مصونيت دين و نظام اسلامی می‌شود.
وی افزود: شركت در انتخابات در واقع نشان‌دهنده نهايت علاقه ما به احكام قرآن و سخنان پروردگار متعال و اهل بيت(ع) است چون همه واقف هستيم امروز تنها كشوری كه حكومتش، حكومت اسلام ناب محمدی و رعايت كننده احكام و آيات قرآن كريم است، جمهوری اسلامی است.
حجت‌الاسلام ملكی تصريح كرد: امروز دشمنان دين خدا و نظام اسلام می‌خواهند ببينند ملت ايران چقدر تابع احكام الهی و اسلام و رعايت آن هستند و آيا اعتقاد مردم به دستورات قرآن سست شده است، ولی غافل از آن كه ملت آگاه و با بصيرت ما 34 سال مدافع ولايت و ارزش‌های ولايی و الهی بوده و هرگز دست از دفاع از آرمان‌های اين انقلاب بر نداشته است.
امام جمعه قصرشيرين گفت: در انتخابات 24 خرداد بايد با حضور اعتقادی و دينی خود حماسه‌ای خلق كنيم كه كوری چشم كفار و استكبار را در بر داشته باشد ضمن اينكه وظيفه خود را در مقابل امام راحل، شهدا و زحمات فراوان مقام معظم رهبری نيز به جای می‌آوريم.
وی خطاب به كانديداهايی كه صلاحيت آن‌ها برای شركت در يازدهمين انتخابات رياست جمهوری تأیيد نشده است، اظهار كرد: قانون‌مداری كه در سخنان امام راحل و ولايت فقيه بر آن تأكيد شده را رعايت كنيد چون معيار مردم قانون‌پذيری است و نخستين كاری كه بايد رعايت كنيد حفظ اخلاق اسلامی در اعمال و رفتارتان است.
امام جمعه قصرشيرين خطاب به كانديداهای تأیيد صلاحيت شده گفت: شما بايد نسبت به يكديگر اخلاق انتخاباتی را رعايت كنيد و در شعارهايتان از دادن وعده كارهای غير قابل اجرا بپرهيزيد و چيزی نگويند كه در آينده نتوانيد آن را اجرا كنيد.
حجت‌الاسلام ملكی افزود: كانديداهای رياست جمهوری از اسراف تبليغاتی جلوگيری كنند چون اثر مفيد نداشته و آثار زيان بار آن بيشتر است و بدانند پرداختن به اينگونه امور موجب جلب اعتماد مردم نمی‌شود چون مردم به‌دنبال انتخاب اصلح براساس معيارهای اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری از ميان كانديداها هستند.
در ادامه امام جمعه قصرشيرين فرا رسيدن 13 رجب سالروز ميلاد با سعادت حضرت علی(ع)، روز مرد، آغاز ايام‌البيض و اعتكاف را تبريك گفت و خواستار الگوپذيری همه مؤمنان از مناقب و سيره اهل بيت(ع) شد.
وی همچنين با اشاره به مناسبت 15 رجب سالروز وفات حضرت زينب(س)، زنده نگه‌داشتن قيام عاشورا را مرهون خطبه‌های اين بانوی بزرگ اسلام و اسوه صبر و ايثار دانست.
حجت‌الاسلام ملكی در خطبه اول نماز جمعه هفته گذشته اين شهرستان بر تقيد نسبت به دين و آموزش و تقويت مسائل دينی در فرزندان از سوی والدين تأكيد كرد و گفت: با تقويت مسائل دينی در فرزندان و آشنا کردن آن‌ها با احكام و دستورات خداوند و قرآن كريم، شاهد تربيت درست نسلی خواهيم بود كه از زشتی‌ها و منكرات اخلاقی دوری می‌كنند چون دين بر روح و روان انسان‌ها تأثير عميقی دارد.
امام جمعه قصرشيرين بر آموزش نوجوانان و جوانان برای شركت در نمازهای جمعه و جماعت به‌عنوان پايگاه دينی از سوی والدين تأكيد کرد و حضور فرزندان در نماز جمعه را موجب تقويت و عظمت شعائر الهی دانست.
captcha