کد خبر: 2538653
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۴

تجميع ظرفیت‌‌های دین، ولايت فقيه و مردم؛ عامل پيروزی در انتخابات

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه شاهرود تأکید کرد: تجميع و اتحاد ظرفیت‌‌های دین اسلام، ولايت فقيه و مردم عامل خلق حماسه در انتخابات و پیروزی در تمام عرصه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، عباس مطهری، فرمانده سپاه ناحيه شاهرود 4 خردادماه در نشست روشنگری بسيج دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی شاهرود كه با حضور بيش از 200 نفر در تالار سلامت اين دانشگاه برگزار شد، اظهار كرد: انقلاب شامل سه ركن اسلام، ولايت فقيه و مردم است و تجميع و اتحاد ظرفیت‌‌های دین اسلام، ولايت فقيه و مردم عامل خلق حماسه در انتخابات و پیروزی در تمام عرصه‌های نظام است.
وی با بيان اينكه هر زمان نقش يكی از اين سه عامل كمتر شد، مشكلات هم خود را نمايان می‌كند و اين سه عامل موجب پيروزی، استمرار و تعميق در قلب‌ها می‌شود، خاطرنشان كرد: بايد به قله نگاه كنيم تا فاتح باشيم، ما رأی می‌دهيم چون تكليف شرعی و وظيفه قانونی ماست.
مطهری تصريح كرد: حضور در انتخابات هم حق است هم تكليف و با رأی دادن قدرت ملی ارتقا می‌يابد و در اين راستا حماسه يعنی هنوز جهاد وجود دارد و هر جهادی حتما با سختی‌هايی همراه است و در پی آن نيز آسانی هست.
فرمانده سپاه ناحيه شاهرود با بيان اينكه ما هم انسان‌های حماسه‌ساز داريم، هم زمان‌ها و مكان‌های حماسی، افزود: كربلا، عاشورا و امام حسين(ع) حماسه‌های جاويد و ماندگار اسلام است و تا اسلام هست، كفر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستيم.
captcha