کد خبر: 2539541
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۲

جمهوری اسلامی الگوی موفق حکومت مبتنی بر دموکراسی است

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی گیلان با بيان اينكه رأی‌دادن تأثير زيادی در وجهه ملت ايران در جوامع بين‌المللی دارد، گفت: بهترين حكومت‌ها دموكراسی و مردم‌سالاری است كه بين همه مردم و حكومت‌های جهان پذيرفته شده است و جمهوری اسلامی ايران يكی از الگوهای موفق حكومت مبتنی بر دموكراسی است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، سيروس عالم، رئيس جهاد دانشگاهی واحد استان گيلان امروز، 6 خردادماه در كرسی آزادانديشی با موضوع انتخابات كه به ميزبانی بسيج دانشجويی جهاددانشگاهی گيلان برگزار شد، به اهميت شركت در انتخابات و لزوم تحقق فرمايش رهبری مبنی بر حلق حماسه سياسی اشاره كرد.
وی اظهار كرد: تمام هزينه‌هايی كه صرف رسانه‌های ديداری و شنيداری می‌شود نه به جهت اينكه دلشان به حال ما می‌سوزد و يا اينكه آنها انسانی‌تر فكر می‌كنند و ما نه، يا طرفدار حقوق بشر هستند و ما نه، به دليل اينكه حكومت زيبای بی‌نظير جمهوری اسلامی ما كه در راس آنها فقيهی مجتهد، عادل، با تقوا و پرهيزكار، عالم، عابد است می‌رود تا الگويی برای جوانان جهان گردد.
عالم بهترين نظام‌ها را نظام ولايت فقيه دانست و با اشرا به اينكه فصل‌الخطاب ما بايد قانون اساسی باشد، تصريح كرد: همه روسای جمهور غرب از جمله بوش بعد از پايان رياست جمهور خود بدون هيچگونه حادثه‌سازی با احترام به قانون، با آرامش و حسن خلق كنار رفتند، فصل‌الخطاب ما نيز بايد قانون اساسی باشد و به اصول دموتراتيك قانون جمهوری اسلامی پايبند باشيم.
اين مقام مسئول متذكر شد: كسی كه از سوی مردم انتخاب می‌شود بايد خدمتی صادقانه داشته باشد و در هر شرايطی كه هستيم بايد در انتخابات شركت كنيم، اين انتخاب حق ماست و ما در انتخابات بايد به توانايی و قابليت كانديداها توجه داشته باشيم؛ انتخاب‌های اشتباه و از روی احساسات باعث ايجاد دعواهای سياسی می‌شود.
رئيس جهاددانشگاهی گيلان با بيان اينكه رای‌دادن تاثير زيادی در وجهه ملت ايران در جوامع بين‌المللی دارد، اضافه كرد: حكومت‌ها از طرق مختلفی همچون كودتا، پادشاهی و ... به قدرت می‌رسند ولی بهترين حكومت‌ها دموكراسی و مردم‌سالاری است كه بين همه مردم و حكومت‌های جهان پذيرفته شده است و جمهوری اسلامی ايران يكی از الگوهای موفق حكومت مبتنی بر دموكراسی است.
وی خاطرنشان كرد: حكومت جمهوری اسلامی توسط امام راحل به صورت حكومت مردم‌سالارانه پايه‌ريزی شده است و موتور محركه اين حكومت پشتيبانی مردم از آن است و شركت گسترده مردم در انتخابات مشروعيت نظام را در دنيا بالا می‌برد.
عالم در خصوص برگزاری انتخابات سالم در فضای اجتماعی سالم و منطقی، بيان كرد:‌ قانون برگزاری انتخابات در ايران جلوی هرگونه مداخله در رای ملت را گرفته است.
وی ادامه داد: از پای صندوق‌های رای كه نمايندگان مردم نظارت را شروع می‌كنند تا شمارش آراء و اعلام نتايج آن تماما براساس قانون انجام می‌شود و همانگونه كه امام خامنه‌ای تاكيد كرده‌اند فصل‌الخطاب همه بايد قانون اساسی باشد.
يادآور می‌شود، در ادامه دانشجويان حاضر در كرسی آزادانديشی به مطرح‌كردن سئوالاتی درباره خصوصيات كانديداهای رياست جمهوری و چكونگی انتخاب آنها و همچنين بيان نقطه نظرات خود پرداختند.
گفتنی است، سرپرستان مراكز، معاونت‌ها، كارمندان و جمعی از دانشجويان جهاددانشگاهی برگزار شد نيز در ايم مراسم حضور داشتند و درباره اهميت انتخابات و لزوم شركت در آن سوالاتی مطرح شد.
captcha