به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، حجتالاسلام سيدشجاعالدين ابطحی، امامجمعه اسلامآباد غرب و كارشناس برنامه در مورد موضوع گفتمان گفت: يكی از بركات نظام مقدس جمهوری اسلامی و باقيات و صالحات امام خمينی(ره)، احيای اين سنت حسنه در جامعه اسلامی ايران بهويژه در بين نسل جوان و نوجوان است.
وی با بيان اينكه اعتكاف مجموعهای از بهترين عبادات و حضور در اعتكاف معادل طواف خانه خدا است، خاطرنشان كرد: اعتكاف فصلى است براى گريستن، براى ريزش باران رحمت، براى شستن آلودگیهاى گناه، براى تطهير صحيفه اعمال، براى نورانى كردن دل و صفا بخشيدن به روح، با خدا انس گرفتن و نقصهای زندگی را جبران كردن است.
امامجمعه اسلامآباد غرب و كارشناس برنامه در پايان سخنان خود در اين زمينه اضافه كرد: شاهكليد سعادت و كمال انسان نماز اول وقت است.
در ادامه اين گفتمان، كارشناس برنامه به سؤالات حضوری و كتبی بانوان معتكف در مورد موضوع گفتمان پاسخ داد و به تعداد پنج نفر از بانوان نيز جوائزی اعطا شد.