کد خبر: 2540147
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹
بررسی وضعيت فعاليت مدارس قرآن استان مركزی/(5)

راه‌اندازی مدارس قرآن نقش مهمی در تربيت 10 ميليون حافظ دارد

گروه فعاليت‌های قرآنی: راه‌اندازی مدارس قرآنی نقش مهمی در راستای نهادينه كردن فرهنگ قرآنی در جامعه و همچنين تحقق منويات مقام معظم رهبری در راستای تربيت 10 ميليون حافظ قرآن كريم دارد.

محمد بيات، مسئول ستاد اقامه نماز اداره آموزش و پرورش خمين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، با اشاره به فعاليت مدارس قرآنی در اين شهرستان، تصريح كرد: راه‌اندازی مدارس قرآنی نقش مهمی در راستای نهادينه كردن فرهنگ قرآنی در جامعه و همچنين تحقق منويات مقام معظم رهبری در راستای تربيت 10 ميليون حافظ قرآن كريم دارد.
وی با اشاره به ‌اينكه در قالب مدارس قرآنی فوق برنامه‌ای دانش‌آموزان در نوبت عصر می‌توانند از آموزش‌های قرآنی بهره‌مند شوند، گفت: با راه‌اندازی مدارس خاص قرآنی، فعاليت اين مدارس در نوبت صبح تثبيت و آموزش‌های قرآنی نيز در قالب مطالب درسی گنجانده شده كه اين امر نقش مهمی در ارتقای كيفيت آموزش قرآن در اين مدارس دارد.
بيات يادآور شد: آموزش قرآن به شكل پايه‌ای به ويژه در مقطع ابتدايی بسيار مثمرثمر بوده و باعث می‌شود دانش‌آموزان با ورود به عرصه علم و دانش در كنار يادگيری ساير دروس با قرآن نيز مأنوس شوند.
وی با اشاره به فعاليت 2 مدرسه قرآن مدرسه‌ای و 6 مدرسه قرآنی فوق برنامه‌ای در اين شهرستان، گفت: حدود 500 دانش‌آموز در مدارس قرآن برنامه‌ای و حدود 500 دانش‌آموز نيز در مدارس قرآنی فوق‌برنامه‌ای از آموزش‌های قرآنی بهره‌مند می‌شوند.
بيات در ادامه با بيان ‌اينكه مدارس قرآنی جزء مدارس خاص قرار می‌گيرند، گفت: از اين رو كادر آموزشی اين مدارس نيز توسط مدير مدارس و از بين نيروهای متخصص و مجرب انتخاب می‌شوند.
اين مقام مسئول در پايان با اشاره به اينكه در سال تحصيلی گذشته در مجموع 7 هزار نفر از دانش‌‌آموزان و فرهنگيان اين شهرستان در طرح ملی نور شركت كردند، گفت: از اين تعداد هزار نفر در آزمون پايانی اين طرح شركت و برای 600 نفر نيز گواهينامه پايان دوره صادر شد.
captcha