به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) به نقل از اداره كل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سی و نهمين دوره مسابقات سراسری قرائت قرآن مجيد با حضور تعداد كثيری از شخصيت های دولتی، فرهنگی، علمی، دانشگاهی و نمايندگان مناطق مسلمان نشين سراسر كشور، رئيس كميسيون صلح مسلمانان، سادايين، وزير مشاور در امور مسلمين، سفير كويت و نمايندگانی از سفارتخانه های عربستان سعودی، اندونزی، برونی دارالسلام، مصر، قطر، مالزی، بنگلادش و سرپرست رايزنی فرهنگی ايران در سالن اجتماعات مركز فيلم دانشگاه يو پی برگزار شد.
پس از اجرای سرود ملی و قرائت قرآن كريم، مسابقات با سخنان مهول ك. سادايين، وزير مشاور در امور مسلمين فيليپين به طور رسمی آغاز شد.
در اين دور از مسابقات كه چهارم خردادماه و با شركت 32 نفر از برگزيدگان استانها و مناطق مختلف جغرافيايی فيليپين در دانشگاه يوپی برگزار شد، آقايان فيم بايابايا و محمد سعودی كاند يسا از قرآن آموزان دارالقرآن محمد رسول ا... (ص) منطقه كتوباتو واقع در ميندانائو به مقامهای اوّل و دوّم و خانم ثريدا آمپاتوان از دارالقرآن مذكور نيز به مقام سوّم در رده بانوان دست يافتند.
اين مسابقات توسط 16 نفر از داوران برگزيده قرآن كريم از فيليپين از جمله استاد موسی احمد پان دای، رئيس و مدرس دارالقرآن محمد رسول ا... (ص) كتوباتو كه خود از قاريان بين المللی است، داوری شد.
سی و نهمين دوره مسابقات سراسری قرآن كريم در سطح كشور فيليپين با عنوان «قرآن كريم؛ پيام صلح و اتحاد» با احراز مقام های اوّل و دوّم توسط قرآن آموزان دارالقرآن محمد رسول ا.. (ص) وابسته به رايزنی فرهنگی خاتمه يافت.
گفتنی است، دولت فيليپين هــــر ساله نسبت به اعزام نفر اول مسابقات قرائت قرآن به مسابقات بين المللی قرآن كريم در مالزی و اعزام نفر دوم به مسابقات قرآئت قرآن جمهوری اسلامی ايران اقدام می كند. در مسابقات سال جاری نفرات اول و دوم به ترتيب به مالزی و ايران اعزام می شوند، هر دو از قرآن آموزان دارالقرآن محمد رسول ا... (ص) هستند.