کد خبر: 2542624
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۶

6 هزار ميليارد ريال اعتبارات قرآنی سال 92/ ريالی از اعتبارات سال 91 دريافت نشد

گروه سياسی: رئيس فراكسيون قرآن، عترت و نماز مجلس از تصويب مجموعا 600 ميليارد تومان برای فعاليت‌های قرآنی در اين لايحه خبر داد و گفت: اين اعتبار در دو بند جداگانه به فعاليت‌های قرآنی تخصيص پيدا كرد.

لاله افتخاری، رئيس فراكسيون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با تشريح بند‌های قرآنی لايحه بودجه 92 اشاره كرد و گفت: يكی از بندهای مرتبط با فعالان و فعاليت‌های قرآنی، تحصيل رايگان حافظان كل قرآن و قاريان ممتاز كشور در دانشگاه‌ها و مؤسسات عالی بود كه همچون سال گذشته در بودجه قرار گرفت.
وی افزود: رايگان شدن هزينه‌های حق انشعاب برق و آب و گاز دارالقرآن‌ها در كنار مساجد و حسينيه‌ها نيز از ديگر مواردی بود كه پيشنهاد و مورد تصويب مجلس قرار گرفت.
عضو هيئت‌رئيسه كميسيون فرهنگی مجلس از تصويب 600 ميليارد تومان برای فعاليت‌های قرآنی در اين لايحه خبر داد و گفت: اين اعتبار در دو بند جداگانه به فعاليت‌های قرآنی تخصيص پيدا كرد.
وی ادامه داد: 300 ميليارد از اين اعتبار در راستای اهداف منشور توسعه فرهنگ قرآنی در تربيت 10 ميليون حافظ كل قرآن كريم بود كه مورد استقبال نمايندگان در صحن علنی مجلس قرار گرفت؛ همچنين 300 ميليارد نيز از بودجه اجرايی دستگا‌ه‌ها نيز به منظور اجرای برنامه‌های قرآنی اختصاص پيدا كرد.
افتخاری در مورد دليل حذف نيم‌درصد بودجه فعاليت‌های قرآنی از لايحه بودجه گفت: در سال‌های گذشته موضوع نيم‌درصد مطرح بود كه امسال در لايحه پيشنهادی دولت حذف شده بود كه با صحبت‌هايی كه با نماينده دولت صورت گرفت، قرار بر اين شد كه بجای نيم‌درصد، مبلغ مشخصی پيشنهاد شود كه بر اين اساس، مبلغ 300 ميليارد تومان مطرح و نهايتاً در صحن علنی مجلس تصويب شد.
رئيس كميسيون قرآن، عترت و نماز مجلس در مورد تفاوت اعتبارات فعاليت‌های قرآنی سال 92 با سال گذشته گفت: سال گذشته كه نيم‌درصد از بودجه دستگاه‌ها به فعاليت‌های قرآنی اختصاص پيدا كرد، دولت ريالی از آن را پرداخت نكرد؛ اگر دولت امسال اين اعتبار را به موقع و به درستی تخصيص دهد، شرايط بهتری را نسبت به سال‌های گذشته می‌توان تصور كرد.
captcha