کد خبر: 2542677
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۳

آرمان‌های ملت ما با پيروی از خط امام(ره) تأمين می‌شود

گروه انديشه: امام جمعه و رئيس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نيكشهر اظهار كرد: امروز سعادت كشور ما در گروی ادامه دادن راه امام راحل(ره) است و همه آرمان‌هاى به‏ حقى كه اين ملت دارد، به‏‌وسيله راه امام(ره) تأمين مى‏‌شود.

حجت‌الاسلام احمد لطفيان سرگزی، امام جمعه و رئيس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نيكشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان گفت: امروز سعادت كشور ما در گروی ادامه دادن به راه امام راحل(ره) است و همه آرمان‌هاى به‏ حقى كه اين ملت دارد، به‏‌وسيله خط امام(ره) و راه امام(ره) تأمين مى‏‌شود.
وی اظهار كرد: راه ملت ايران در آينده، همان راه امام(ره) و انقلاب و ايستادگى و مقاومت در مقابل تحميل ابرقدرت‌ها و دفاع از مستضعفين و مظلومان و دفاع از اسلام و قرآن و برافراشتن پرچم اسلام و قرآن در سطح عالم است.
امام جمعه نيكشهر افزود: اولين مشخصه‏‌ها از خط امام(ره) اين است كه امام هيچ ارزشى را بالاتر از ارزش اسلام به‏ حساب نمى‌‏آورد انقلاب و نهضت امام(ره)، براى حاكميت اسلام بود، مردم هم كه اين نظام را قبول كردند، اين انقلاب را بر‏پا كردند و امام(ره) را پذيرفتند، انگيزه اسلامى داشتند.
لطفيان سرگزی عنوان كرد: رمز موفقيت امام(ره) اين بود كه صريح و بدون پرده‏، اسلام را روى دست گرفت و عنوان كرد من مى‏‌خواهم براى اسلام كار كنم و همه‏ چيز در سايه اسلام است پس اول چيزى كه در خط امام(ره) مهم است، تعقيب هدف اسلامى و حاكميت اسلامى در صحنه ايمان و در صحنه عمل است.
وی بيان كرد: دومين مشخصه‏‌ خط امام(ره) اين است كه هيچ‏كس در نظام اسلامى نبايد مردم، رأى مردم و خواست مردم را انكار كند بدون آراى مردم، بدون حضور مردم و بدون تحقق خواست مردم، خيمه نظام اسلامى سر پا نمى‏‌شود و نمى‌‏ماند.
لطفيان سرگزی گفت: سومين مشخصه‏ خط امام(ره)، عدالت اجتماعى و كمك به طبقات مستضعف و محروم است كه امام(ره) آن‌‏ها را صاحب انقلاب و صاحب كشور مى‏‌دانست.
وی افزود: امام(ره) پابرهنگان را مهم‌ترين عنصر در پيروزی‌هاى اين ملت مى‏‌دانست، همين‏طور هم هست و امام(ره) به گفتن هم اكتفا نكرد.
امام جمعه نيكشهر خاطرنشان كرد: امام(ره) از همان اول انقلاب، جهاد سازندگى، كميته امداد، بنياد مستضعفان، بنياد 15 خرداد و بنياد مسكن را به‏ وجود آورد و دستورات مؤكد به دولت‌هاى وقت داد، عدالت اجتماعى، جزو شعارهاى اصلى است، نمى‏‌شود اين‏ را در درجه دوم قرار داد و به حاشيه راند.
وی اظهار كرد: چهارمين مشخصه‏ خط امام(ره) دشمن‏‌شناسى و فريب ‏‌نخوردن از دشمن‏ است، اولين كار دشمن اين است كه تبليغ مى‏‌كند هيچ دشمنى وجود ندارد، چطور نظام اسلامى دشمن ندارد، سال‌هاى متمادى جهان‌خواران را از اين سفره به يغما رفته محروم كرده است، معلوم است كه دشمن هستند.
لطفيان سرگزی عنوان كرد: پنجمين مشخصه‏ خط امام(ره) حساس‏ بودن به سرنوشت مسلمانان عالم‏ است، مسلمانان عالم، عقل استراتژيك نظام اسلامى به‏ حساب مى‏‌آيند الان ملت‌ها در آسيا، در آفريقا و در همين منطقه خود ما طرفدار نظام اسلامى هستند اين اظهار ارادتى كه به امام(ره) و به انقلاب مى‏‌كنند، سابقه ندارد، نه امروز نسبت به هيچ كشورى در دنيا وجود دارد و معمول است و نه در گذشته چنين چيزى بوده است، اين به‏ خاطر اسلام است امام(ره) روى سرنوشت برادران مسلمان، حساس بود.
امام جمعه شهرستان نيكشهر با اشاره به‏ مناسبت سالروز قيام خونين 15 خرداد سال 1342 گفت: هيچ قدرتى نمى‏‌توانست 15 خرداد را آن‏طور كند، مگر قدرت خون سيدالشهدا(ع)، 15 خرداد و سالروز 15 خرداد ثابت كرد كه اين مردم در صحنه هستند و براى اسلام هم در صحنه هستند.
captcha