کد خبر: 2543702
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۹

انتخابات هم وظيفه و هم حق مردم است

فرماندار شهرستان اشتهارد در خطبه‌های نماز جمعه اين شهرستان گفت: انتخابات هم وظيفه و هم حق مردم است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، فرماندار شهرستان اشتهارد در خطبه‌های نماز جمعه اين شهرستان به سخنرانی پرداخت و ضمن تبريك به مناسبت مبعث پيامبر اكرم(ص) در بخشی از سخنان خود اظهار كرد: مردم شهرستان اشتهارد به همراه ملت شريف ايران اسلامی جمعه آينده با حضور در پای صندوق‌های رأی، با انتخاب فرد اصلح برای رياست جمهوری و افراد صالح برای شوراهای اسلامی نقشه‌های شوم دشمن و استكبار را خنثی می‌كنند.
وی همچنين، از نامزدهای انتخاباتی شورای اسلامی خواست تا به هر طريقی به دنبال كسب رأی نباشند و اظهار كرد: ما خط امام و رهبری را در مورد انتخابات دنبال می‌كنيم و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری كه فرمودند «انتخابات هم وظيفه و هم حق مردم است و شركت‌ نكردن در انتخابات يا حضور كم‌رنگ در آن همراهی با دشمنان برای زير سؤال بردن معيارهای اصلی نظام در بعد جمهوری و اسلامی بودن آن است»، افزود: انتخابات در شهرستان با رويكرد امانت‌داری، قانون‌مداری، عدالت‌محوری، حضور گسترده مردم دنبال می‌شود و تمام كانديداهای شوراهای اسلامی را به رعايت اخلاق اسلامی و اخلاق انتخاباتی و دوری از تخريب يكديگر دعوت كرد.
فرماندار اشتهارد در خاتمه با بيان اينكه رأی تك‌تك ملت ايران در انتخاب اصلح تأثيری مستقيم دارد، مشروعيت و مقبوليت نظام در گرو حضور پررنگ در عرصه‌های گوناگون برشمرد و افزود: اگر امروز ما اين فرصت‌ها را از دست بدهيم دشمن آن را به تهديد بدل كرده و به نفع منافع شوم خود از آن بهره‌برداری می‌كند.
captcha