کد خبر: 2544332
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱

نمايشگاه عكس «سر دلبران» در اراک گشايش يافت

گروه هنر: كارشناس سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهی استان مركزی از برگزاری نمايشگاه عكس و پوستر سر دلبران در شهر اراك خبر داد.

محسن سعيدی، كارشناس سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهی استان مركزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه‌ مركزی، گفت: به‌مناسبت گراميداشت سالروز ارتحال بنيانگذار كبير انقلاب اسلامی حضرت امام(ره) نمايشگاه عكس و پوستر با موضوع سبك زندگی حضرت امام(ره) با عنوان سر دلبران در مركز آموزش علمی ـ كاربردی اراك گشايش يافت.
وی بيان كرد: در اين نمايشگاه بيش از 30 عكس و پوستر با موضوعات تمثال حضرت امام(ره)، رويكرد و سبك زندگی ايشان در حوزه اخلاق و عرفان، سخنان و بيانات حضرت امام(ره) و رفتار و خاطرات آن حضرت در معرض ديد علاقه‌مندان قرار گرفته است.
اين مقام مسئول در پايان، اظهار كرد: نمايشگاه سر دلبران به همت سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهی استان از 13 خردادماه افتتاح شده كه مهلت آن در صورت استقبال علاقه‌مندان تمديد خواهد شد.
captcha