کد خبر: 2544591
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۶

رئيس جمهور دولت يازدهم مكلف به ارائه سبك زندگی قرآنی باشد

گروه اجتماعی: ارائه پيوست فرهنگی و سبک زندگی قرآنی به‌عنوان خواسته‌ جدی مقام معظم رهبری در برنامه‌های كاری رئيس جمهور دولت يازدهم قرار گیرد.

پری صيادی، مديركل امور بانوان استانداری هرمزگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، در خصوص «انتخابات و سبك زندگی قرآنی» با اشاره به اينكه سبك زندگی قرآنی بر آگاهی و علم‌محوری استوار است، تصريح كرد: رئيس جمهور دولت يازدهم مكلف به ارائه سبك زندگی قرآنی باشد.
وی ضمن تأكيد بر تحليل درست در ارتقای سبك زندگی قرآنی كانديداها در برنامه‌های خود برای به دست گرفتن كرسی رياست جمهوری افزود: آيات قرآنی كليدواژه‌هايی از سبك زندگی است و افراد در فعاليت‌های سياسی، اقتصادی و اجتماعی خود بايد بر اساس علم و آيات قرآن حركت کنند.
مديركل امور بانوان استانداری هرمزگان با تأكيد بر بحث سبك زندگی اسلامی ايرانی تصريح كرد: سخنان گهربار مقام معظم رهبری در مورد سبك زندگی همان زندگی قرآنی است كه تمام قرآن و روايات اهل بيت(ع) سبك زندگی ما را روشن می‌كند.
صيادی با بيان اينكه سبك زندگی قرآنی تمدن نوين اسلامی را رقم می‌زند، گفت: كانديدايی كه محور برنامه‌های خود را قرآن بداند مطمئناً در شكل‌گيری تمدن نوين اسلامی نيز موفق‌تر خواهد بود.
وی در ادامه سخنان خود تصريح كرد: مهم‌ترين پيام كانديداها پایبندی به اصول و ارزش‌های اسلامی در وهله اول باشد و سپس با اين محوريت جهت رفع مشكلات اقتصادی مردم و تأمين رفاه اجتماعی جامعه از مشورت با افراد صاحب نظر بهره بگيرد.
مديركل امور بانوان استانداری هرمزگان در پايان بر تمسک به اهل بيت(ع)، قرآن، ولايتمداری و توجه به نشاط معنوی در برنامه كاری رئيس جمهور آينده تأکید و خاطرنشان كرد: مردم با حضور در انتخابات اين دوره از رياست جمهوری و شوراهای شهر و روستا همراهی خود با نظام و انقلاب اسلامی را نشان دهند.
captcha