کد خبر: 2544689
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۳

ائمه جمعه در تريبون‌ها به تبيين ويژگی‌های نامزد اصلح بپردازند

گروه اجتماعی: نماينده ولی فقيه در گيلان با اشاره به نقش حساس ائمه جمعه در افزايش مشاركت مردم در انتخابات، گفت: امامان جمعه در تربيون‏ها به بيان ويژگی‏های نامزدهای اصلح با توجه به فرمايشات رهبر معظم انقلاب بپردازند.

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، كيهان هاشم‏نيا، استاندار گيلان روز گذشته، 18 خردادماه در نشست ائمه جمعه استان گيلان با اشاره به نقشه‏های دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی اظها كرد: ايجاد ناامنی و تلاش برای كاهش مشاركت مردم از برنامه‏های مهم دشمن در بحث انتخابات است كه پس از پايان فتنه 88 اين دو راهبرد را عليه نظام آغاز كردند.
وی افزود: مطمئن باشيد اگر اتفاقات فتنه سال 88 به وقوع نمی‏پيوست، بخش زيادی از توطئه‏های اقتصادی و امنيتی عليه كشورمان بوجود نمی‏آمد چراكه فتنه دشمنان را جسورتر كرد.
استاندار گيلان در ادامه با اشاره به در پيش بودن انتخابات تصريح كرد: هر رأيی كه مردم در انتخابات به صندوق می‏اندازند، در ابتدا رأی به نظام اسلامی است.
هاشم‏نيا از ائمه جمعه استان خواستار شد عماروار ضرورت حضور پرشور و حماسی مردم در انتخابات را تبيين كنند.
وی همچنين با ارائه گزارشی از وضعيت كشاورزی استان از جمله افزايش قيمت خريد تضمينی برگ سبز چای و آبرسانی كشاورزی به مصوبات سفر چهارم اشاره كرد و گفت: در صورت تخصيص 400 ميليارد ريالی كه تصويب شده، پنج پروژه بزرگ نيمه تمام از جمله هفت بيمارستان در سه ماه آينده در استان به بهره‏برداری می‏رسد.
آيت‏الله زين‏العابدين قربانی، نماينده ولی فقيه در استان گيلان نيز در اين نشست با اشاره به نقش حساس ائمه جمعه در افزايش مشاركت مردم در انتخابات، اظهار كرد: امامان جمعه در تربيون‏ها به بيان ويژگی‏های نامزدهای اصلح با توجه به فرمايشات رهبر معظم انقلاب بپردازند.
وی افزود: امامان جمعه به بيان ويژگی‏های نامزد اصلح بپردازند تا مردم براساس تشخيص خود، فرد مورد نظر را انتخاب كنند.
در ادامه اين نشست همچنين هريك از ائمه جمعه استان به بيان نقطه نظرات خود در مورد مسائل مختلف بويژه راهكارهای افزايش مشاركت مردم در انتخابات پرداختند.
captcha