حجتالاسلام والمسلمين محمد اميری، رئيس تبليغات اسلامی شهرستان لنگرود در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، از اعزام 35 مبلغ در ايام شعبانيه به مناطق مختلف شهرستان لنگرود خبرداد و اظهار كرد: شعبان، ماه وجود مبارك پيغمبر است كه صدقه دادن، روزه گرفتن و ذكر گفتن در اين ماه سفارش شده است.
وی افزود: مبلغين ما با اعزام به مناطق مختلف به ايراد سخنرانی در خصوص فضايل بیشمار اين ماه خواهند پرداخت و با توجه به در پيش بودن ايام انتخابات با دعوت مردم به حضور در پای صندوقهای رأی، زمينه تحقق مطالبه رهبر به عنوان حماسه سياسی را فراهم خواهند ساخت.
رئيس تبليغات اسلامی شهرستان لنگرود با بيان اين كه ماه شعبان ماه صلوات است و از عظمت والايی برخوردار است، ادامه داد: انسان بايد ماه شعبان را به خوبی درك كرده تا با آمادگی كامل به استقبال ماه مبارك رمضان رود.
حجتالاسلام اميری روزهداری در ماه شعبان را از اعمال موكد و سفارش شده اين ماه خواند و ابراز كرد: رسول خدا(ص) مىفرمايند: «شعبان ماه من است هر كس يك روز از اين ماه را روزه بدارد بهشت بر او واجب مىشود». و در برخی احاديث از شعبان به سيد و سرور ماهها تعبير شده است.
وی در ادامه تصريح كرد: ولادت امام حسين(ع) روز پاسدار و ولادت حضرت ابوالفظل(ع) نيز روز جانباز نامگذاری شده است كه هدف از اين نامگذاری آشنايی و معرفت بيشتر مردم با ائمه معصوم(ع) است.
حجتالاسلام اميری با اشاره به اين كه ماه شعبان فرصتی برای تقويت خلوص نيت انسان است، گفت: انسان بايد در اين ماه بر تلاش خود بيفزايد تا با اعمال خوب از هر لحظه اين ماه برای نزديكی به خداوند بهره ببرد و راه سعادت را بپيمايد.
رئيس تبليغات اسلامی شهرستان لنگرود امامحسين(ع) را گوهر جاودانه و هميشگی اديان دانست و اظهار كرد: امامحسين(ع) دارای جاه و جبروت فرعون و كسری نبود اما متواضع بود و برای حفظ دين و حركت در مسير جدش قيام را آغاز كرد.
وی در ادامه عنوان كرد: ميلاد با سعادت امامحسين(ع)، بزرگ پاسدار تاريخ بشريت بهانهای است برای يادآوری و تجليل از مردانی كه پای در ركاب سالار شهيدان نهادند و برای آزادی وطن جنگيدند و جان خود را در اين راه فدا كردند.
رئيس تبليغات اسلامی شهرستان لنگرود با اشاره به نقش والای پاسداران و جانبازان در برقراری امنيت و آرامش در كشور، متذكر شد: پاسداران، جانبازان و آزادگان نقش پررنگ و بسزايی در برقراری امنيت و آرامش در كشور دارند و موفقيتها و افتخارات ما به بركت رشادتها و جانفشانیهای آنان است.
حجتالاسلام اميری امامحسين(ع) را به عنوان بزرگترين پاسدار، الگوی بزرگی برای همه پاسداران دانست و تاكيد كرد: پاسداران در دفاع از دين و انقلاب اسلامی از اين الگوی عملی درس خواهند گرفت بنابراين يكی از مهمترين ويژگی پاسداران، ولايتمداری آنان است كه همواره پيروی از امام و رهبری را در عمل نشان دادند.
وی پاسداران را بزرگترين تهديد برای استكبار جهانی و منافقين عنوان كرد و گفت: هنوز منافقين و از همه مهمتر استكبار جهانی، پاسداران را بزرگترين مانع خود برای رسيدن به اميال شيطانیشان میدانند.
رئيس تبليغات اسلامی شهرستان لنگرود در پايان خاطرنشان كرد: در جشنهای اعياد شعبانيه همواره بايد مطالبه مقام معظم رهبری در تحقق حماسه سياسی و حماسه اقتصادی را جامه عمل بپوشانيم.