کد خبر: 2545336
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۵

وحدت اسلامی راهكاری برای مقابله با توطئه دشمنان است

دبيركل جنبش الامة لبنان با هشدار نسبت به توطئه دشمنان اسلام برای ايجاد تفرقه و از هم‌پاشيدگی كشورهای اسلامی، وحدت اسلامی را بهترين راهكار برای مقابله با اين توطئه دانست.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه خبری تقريب، شيخ عبدالناصر جبری، عضو تجمع‌العلماء مسلمين لبنان در سخنانی تأكيد كرد: وحدت اسلامی در سايه چالش‌هايی كه قدرت‌های استكباری و صهيونيستی برای جهان اسلام به وجود آورده‌اند،‌ضروری است.
وی هدف توطئه دشمنان را از هم‌گسيختگی كشورهای اسلامی و تبديل آن به دولت‌های كوچك برشمرد و تصريح كرد: با اين كار آن‌ها تلاش می‌كنند دشمن صهيونيستی را قدرتمند كرده تا بتواند از منابع و خيرات امت اسلامی بهره برده و بر آن سيطره پيدا كند.
اين عضو مجمع عمومی مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی در ادامه تأكيد كرد: مقاومت در لبنان و دولت‌های حامی آن، با توطئه‌ای كه دولت‌های استكباری و برخی كشورهای عربی و منطقه‌ای طراحی كرده‌اند و تلاش دارند كمربندی امن را برای رژيم صهيونيستی به ارمغان آورند، مقابله می‌كند.
وی با هشدار به مسلمانان برای نيفتادن در دام توطئه دشمنان، خاطرنشان كرد: امت عربی و اسلامی بايد نسبت به اين توطئه كه در نهايت به نفع دشمن امت است، برحذر بوده و هوشيار باشند.
captcha