به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه خبری تقريب، شيخ عبدالناصر جبری، عضو تجمعالعلماء مسلمين لبنان در سخنانی تأكيد كرد: وحدت اسلامی در سايه چالشهايی كه قدرتهای استكباری و صهيونيستی برای جهان اسلام به وجود آوردهاند،ضروری است.
وی هدف توطئه دشمنان را از همگسيختگی كشورهای اسلامی و تبديل آن به دولتهای كوچك برشمرد و تصريح كرد: با اين كار آنها تلاش میكنند دشمن صهيونيستی را قدرتمند كرده تا بتواند از منابع و خيرات امت اسلامی بهره برده و بر آن سيطره پيدا كند.
اين عضو مجمع عمومی مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی در ادامه تأكيد كرد: مقاومت در لبنان و دولتهای حامی آن، با توطئهای كه دولتهای استكباری و برخی كشورهای عربی و منطقهای طراحی كردهاند و تلاش دارند كمربندی امن را برای رژيم صهيونيستی به ارمغان آورند، مقابله میكند.
وی با هشدار به مسلمانان برای نيفتادن در دام توطئه دشمنان، خاطرنشان كرد: امت عربی و اسلامی بايد نسبت به اين توطئه كه در نهايت به نفع دشمن امت است، برحذر بوده و هوشيار باشند.