حسينعلی شهرياری، رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) با اشاره به اولويتها و محورهای رئيس جمهور و وزير بهداشت دولت يازدهم در حوزه مسائل نظام سلامت، بر لزوم اجرای مناسب قانون در حوزه مسائل بهداشت و درمان تاكيد كرد و افزود: متاسفانه مشكل امروز ما در حوزه سلامت عدم اجرای مطلوب و اثرگذار قانون است.
رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود افزود: اميدواريم هر دولتی كه انتخاب میشود قانونگرا باشد و با اجرای مناسب قانون به ويژه قانون برنامه پنجم و قوانين بودجه ساليانه بسياری از مشكلات حوزه سلامت را برطرف كند.
شهرياری با تاكيد بر لزوم استقرار مناسب عدالت در حوزه سلامت، خاطر نشان كرد: زمينه را بايد به گونهای فراهم كنيم كه هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی مردم بتوانند از امكاناتی كه برايشان فراهم شده برخودار شده و استفاده كنند، به طور كلی بايد توزيع عادلانه پزشكان در اقصی نقاط كشور اتفاق بيفتد.
رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همچنين در پاسخ به اين سوال كه مهمترين غفلت دولت در حوزه بهداشت و درمان بيشتر در چه موضوعاتی متمركز بوده است، تاكيد كرد: متاسفانه دولت دهم در هيچ موضوعی متمركز نبوده كه بتوان آن را شاخص دانست و به آن اتكا كرد.
وی ادامه داد: امروزه مشكلات عديدهای در خصوص عدم اجرای مناسب برنامه پنجم توسعه و مشكلات بيمهای وجود دارد كه تمامی اين مشكلات در سايه اجرای مناسب قانون حل خواهد شد، اميدواريم دولت يازدهم دولتی قانونمدار باشد، اگر دولتی مشغول به فعاليت شود كه بخواهد قانون را اجرا نكند مجلس از ابتدا سخت پايش خواهد ايستاد و تجربه تلخ دولت قبلی تكرار نخواهد شد كه قانونگريزيشود و مجلس تماشاچی باشد.
وی همچنين در خصوص طرح شايعاتی مبنی بر ورود برنج آلوده به كشور، عنوان كرد: قطعا اگر مواد غذايی قصد ورود به كشور را دارد بايد مورد آزمايش و بررسی استاندارد و تحت نظر وزارت بهداشت قرار بگيرد و اگر مشكلی داشت نبايد ترخيص شود، اگر ترخيص شد اين مراكز بايد پاسخگو مراجع قضايی باشند.