کد خبر: 2546043
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۳

احكام نماز در مؤسسه آيه‌های آسمانی فاطر مشهد آموزش داده می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: احكام نماز ويژه سنين 8 تا 12 سال در محل مؤسسه آيه‌های آسمانی فاطر مشهد به علاقه‌مندان طی فصل تابستان و در دوره‌ای سه ماهه آموزش داده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، مؤسسه قرآنی آيه‌های آسمانی فاطر تهران همانند ديگر مؤسسات قرآنی كشور، همزمان با فرارسيدن فصل تابستان اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی با موضوعات دينی و قرآنی می‌كند.
براين اساس در نظر گرفته شده است تا موضوع «احكام نماز» ويژه سنين 8 تا 12 سال در محل مؤسسه قرآنی آيه‌های آسمانی فاطر مشهد آموزش داده شود.
لازم به ذكر است كه رشته‌هايی ديگر اعم از روخوانی، روانخوانی، حفظ جزء‌های مختلف قرآن و همچنين قصص قرآنی ويژه كودكان 4 تا 8 سال برگزار خواهد شد.
همچنين يك دوره آموزش تجويد عملی قرآن و صوت و لحن قرآن برای آقايان و بانوان توسط مؤسسه قرآنی آيه‌های آسمانی فاطر مشهد در نظر گرفته شده است.
يادآوری می‌شود، كلاس‌های آموزشی مؤسسه قرآنی آيه‌های آسمانی فاطر شهر مشهد پس از به حدنصاب رسيدن، برگزار می‌شوند و به مدت 3 ماه به طول می‌انجامند.
captcha