کد خبر: 2546182
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷

ملت با روحيه جهادی خويش حماسه سياسی و اقتصادی را شكل دهند

گروه سياسی: مدرس دانشگاه امام حسين(ع) اروميه تأكيد كرد: همانگونه كه ملت حماسه سياسی را با شركت در انتخابات تحقق می‌بخشند، بايد با روحيه جهادی نيز به سمت توليد و فعاليت‌های اقتصادی حركت كرده تا حماسه اقتصادی نيز محقق شود.

احمد پورخليلی، مدرس دانشگاه امام حسين(ع) اروميه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، گفت: شكل‌گيری و تحقق حماسه سياسی يعنی اينكه مردم مشاركت حداكثری در انتخابات داشته باشند و از سوی ديگر حماسه اقتصادی يعنی اينكه كشاورز و كارخانه‌دار به‌عنوان فرد جهادگر با روحيه جهادی به سمت توليد، اشتغال و فعاليت‌های اقتصادی حركت كنند.
وی با بيان اينكه خلق حماسه سياسی زمینه‌ساز حماسه اقتصادی می‌شود، عنوان كرد: از آنجا كه اوج و تجلی حماسه سياسی انتخابات است، اما نبايد بپنداريم كه حماسه سياسی تنها به شركت در انتخابات مربوط می‌شود چون يكی از مؤلفه‌های تحقق حماسه سياسی در انتخابات خود را نشان می‌دهد.
پوخليلی گفت: وقتی يك مشاركت حداكثری و گسترده در انتخابات اتفاق افتد و ملت اصلح‌ترين و شايسته‌ترين نامزد خود را انتخاب كردند، از دستاورهای آن اين است كه دشمن مجبور به عقب‌نشينی شده و تحريم‌ها و فشارهای اقتصادی را روی ملت ايران بر می‌دارد.
مدرس دانشگاه علمی و كاربردی اروميه افزود: با خلق حماسه سياسی توسط ملت ايران، دشمنان استكباری متوجه می‌شوند كه فشارهای اقتصادی تأثيری در ملت ايران ندارد و آن‌ها همچنان پايبند نظام و انقلاب اسلامی ايران خويش هستند.
پورخليلی ادامه داد: وقتی فشارهای اقتصادی از مردم كشورمان برداشته و تحريم‌ها لغو شود، زمينه برای حماسه اقتصادی فراهم می‌شود؛ بنابراين همان مردمی كه در انتخابات شركت كرده و حماسه سياسی را شكل دادند، همان افراد حماسه اقتصادی را نيز خلق می‌كنند.
مدرس دانشگاه امام حسين(ع) اروميه خاطرنشان کرد: وقتی فردی اصلح در انتخابات پيروز شد آن فرد می‌تواند با پشتوانه ملت، زمینه مناسب را برای حماسه اقتصادی فراهم كرده و با روحيه جهادی به پيش رود.
captcha