کد خبر: 2546358
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰

مشاركت حداكثری در انتخابات، وفاق ملی را تقويت می‌كند

گروه سياسی: مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پيام نور خراسان شمالی با تأكيد بر اينكه مشاركت حداكثری در انتخابات، وفاق ملی را تقويت می‌كند، گفت: بايد با تدوين راهبردهای مناسب جهت خنثی‌سازی امواج تهاجم روانی و سياست‌های تفرقه‌افكنانه، عمل كنيم.

حجت‌الاسلام والمسلمين مرتضی رستگار، مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پيام نور خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، اظهار كرد: مشاركت حداكثری مردم در انتخابات می‌تواند ديپلماسی نظام را در عرصه بين‌الملل ارتقا بخشد.
وی ادامه داد: با توجه به دخالت‌های آشكاری كه مسئولان كشور آمريكا در مسائل داخلی كشورمان دارند، آنچنان كه وزير امور خارجه آمريكا اعلام می‌كند كه هر چه داريم برای اعمال نفوذ در انتخابات ايران به كار می‌بريم، اين امر بيانگر اين است كه ما در يك دوره سرنوشت‌ساز و در پيچ تاريخی هستيم و شركت در انتخابات اقدام بزرگی برای گذر از اين پيچ است.
وی ادامه داد: با توجه به نامگذاری امسال با نام سال حماسه سياسی، حماسه اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، نمود بارز حماسه سياسی مشاركت گسترده آحاد مردم جامعه در انتخابات است.
رستگار با بيان اينكه مشاركت حداكثری موجب ايجاد وحدت ملی می‌شود، گفت: بايد با تدوين راهبردهای مناسب جهت خنثی‌سازی امواج تهاجم روانی و سياست‌های تفرقه‌افكنانه از نقشه‌‌هايی كه موجب گسست بين مردم و ايجاد تعارض قوميتی می‌شود، جلوگيری كنيم.
وی با بيان اينكه بحران منطقه بدون مشاركت ايران حل نخواهد شد، ادامه داد: مشاركت حداكثری می‌تواند توان ديپلماسی نظام را در عرصه بين‌الملل ارتقا بخشد و اقتدار بين‌المللی از تأثيرات حضور حداكثری مردم است.
وی در خصوص تأثيرات حضور حداكثری مردم تأكيد كرد: از ديگر تأثيرات مشاركت مردم اين است كه موجب تقويت انسجام ملی و امنيت داخلی و باعث يأس و نااميدی دشمنان خواهد شد.
وی در خصوص ويژگی‌های كانديدای اصلح توضيح داد: ويژگی‌های يك كانديدا اصلح را بايد از بيانات رهبری استخراج كرد كه از آن جمله می‌توان به صالح بودن، دينداری و ايمان به خدا، تعهد به انقلاب، قانون و مردم، برخورداری از تذهيب اخلاقی، اخلاص در عمل، داشتن تدبير و ارائه برنامه، دشمن‌شناسی، دلسوز و مردمی بودن، پرنشاطی و ساده‌زيستی اشاره كرد.
وی ادامه داد: رئيس‌جمهور بايد اسلام و قرآن را ملاك و معيار قرار دهد، توجه به سه اصل عزت، حكمت و مصلحت داشته باشد، به سياست اقتصاد مقاومتی توجه ويژه داشته باشد همچنين توانايی در حفظ استقلال كشور و عزت ملی، عدم تبعيض، توجه به گسترش آبادانی و توسعه زندگی همه مردم از ديگر معيارها در اين زمينه است.
رستگار خاطرنشان کرد: رئيس‌جمهور بايد در سياست خارجه ايستادگی و استقامت بر ارزش‌ها داشته باشد و در برابر تهديد دشمنان مرعوب نشود و سه اصل عزت، حكمت و مصلحت را رعايت كند. شركت در انتخابات بايد اولويت مهم برنامه افراد باشد زيرا يك فريضه الهی و وظيفه ملی است.
captcha