کد خبر: 2546682
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۵

حيات جامعه اسلامی به عملکرد آحاد جامعه در امر به معروف بستگی دارد

گروه اجتماعی: دبير ستاد احيا امر به معروف و نهی از منكر مازندران، تأکید کرد: حيات جامعه اسلامی به عملکرد آحاد جامعه در امر به معروف و نهی از منكر بستگی دارد و فرهنگ تذكر لسانی ريشه در فرهنگ دينی دارد.

سردار علی شاليكار، دبير ستاد احيا امر به معروف و نهی از منكر مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی ساری گفت: حيات جامعه اسلامی به عملکرد آحاد جامعه در امر به معروف و نهی از منكر بستگی دارد و فرهنگ تذكر لسانی ريشه در فرهنگ دينی دارد.
وی افزود: طرح تذكر لسانی از سوی ستاد احيا استان در ادارات در حال اقدام و پيگيری است و شهرستان‌ها بايد طبق برنامه‌های ابلاغی ستاد احيای استان اقدامات لازم را اجرا و گزارش عملكردها را به ستاد احيا استان ابلاغ کنند.
فرمانده قرارگاه غدير تصریح کرد: از تعداد 5هزار 177 هيئات مذهبی در سطح استان، 2هزار هيئت مذهبی دارای مجوز هستند كه ستاد احيای استان در 394 هيئات مذهبی، شورای امر به معروف و نهی از منكر را راه اندازی كرد و كلاس‌های آموزشی و توجيهی نیز در شهرستان‌ها از قبيل مياندرود، قائمشهر، جويبار، بابل و ... برگزار شد.
وی هدف از تشكيل جلسات این ستاد را بررسی و ارائه راه‌كارهای اساسی به منظور حسن اجرای طرح تذكر لسانی در شهرهای منتخب از جمله ساری، فريدونكنار، بابل، جويبار، قائمشهر، بهشهر و نكا عنوان کرد.
دبير ستاد احيای امر به معروف و نهی از منکر مازندران با اشاره به بهره‌مندی از هرگونه امكانات، ظرفيت‌ها و توانمندی‌ها، تاکید کرد: گروه‌های عمومی و اجتماعی اعم از آحاد مردم تا هيئات مذهبی، اصناف و بازاريان كه به عنوان بهترين، مهمترين و مؤثرتری مجامع تبليغی و صدرصد اثرگذار هستند بايد در راستای ارتقای وضعيت کنونی فرهنگ عمومی، حفظ ارزش‌های دينی، اسلامی و اعتقادی و نیز در اجرای قوانين و مقررات خالصانه پای كار باشند.
وی افزود: باید همه تلاش کنند قبل از هر اقدامی خودشان عامل به معروف بوده و از منکرات دوری کنند که در این راستا هيئات مذهبی و مجامع صنفی و بازاريان مسئوليتشان بسيار سنگين است زيرا آنان منشأ بسیاری از خيرات و ابزار مهم تبلیغی در یک نظام دینی نقش موثری دارند.
captcha