کد خبر: 2547065
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۴

مراسم تجليل از جانبازان بالای 70 درصد در يزد برگزار شد

مراسم تجليل از جانبازان بالای 70 درصد با حضور استاندار يزد در محل مركز توانبخشی و بازتوانی ثامن‌الائمه‌(ع) يزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، محمدرضا فلاح‌زاده، استاندار يزد روز پنجشنبه، 23 خردادماه در مراسم تجليل از جانبازان بالای 70 درصد ضمن ديدار با تعدادی از جانبازان سرافراز، آنان را مورد تفقد قرار داد.
وی در سخنانی نقش خواست مردم در حوزه علمی، توليد، تجارت، عمران و آبادانی را يادآور شد و افزود: جانبازان دين خود را به جامعه خود ايفا كرده‌اند و ما اميدواريم در روز قيامت شرمنده شهدا و جانبازان و ايثارگران نباشيم.
فلاح‌زاده اظهار اميدواری كرد: با حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی، بار ديگر جمهوری اسلامی در اوج قدرت باشد و پرچم سرافراز كشور به احتزاز درآيد.
نماينده مردم يزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی نيز با تبريك اعياد شعبانيه گفت: انتظار فرج كه شيعه به آن معتقد است اساس و ريشه اختلافات استكبار جهانی با جمهوری اسلامی است.
محمدصالح جوكار در ادامه صبر و استقامت جانبازان را در روز جزا دارای اجر و مزد برشمرد و تأكيد كرد: قانون اول در جامعه ما بايد در راستای حل مشكلات ايثارگران باشد.
مديركل بنياد شهيد انقلاب اسلامی استان يزد نيز با اشاره به وجود 10 هزار و 134 نفر جانباز در استان يزد، گفت: 162 نفر جانباز بالای 70 درصد در استان يزد وجود دارد.
محمدمهدی فرهنگ‌دوست ضمن گراميداشت روز جانباز، اظهار كرد: حضور همگان در پای صندوق‌های رأی مشت محكمی به دهان ياوه‌گويان و زورگويان جهان است.
captcha